Dalmatinsko veče uz reviju Adrijane Lushezi

ADRIJANA LUSHEZY predstavila je svoju novu kolekciju haljina na reviji Dalmatinsko veče, u Maloj Gostioni na Paliću. Reč je humanitarnoj akciji „Bitka za bebe“ koja je uspešno realizovana, jer je prikupljen novac za inkubatore za bebe koji su poklonjeni Subotičkoj bolnici.

 

Na reviji Adrijane je prisustovala konzulica republike Hrvatske Ljerka Alajbeg, načelnica Neonatologije Branka Milosavljević, Imre Kern, tamburaški orkestar Ravnica, Klapa Geta… . U organizaciji Josipa Šusnjara, Dalibora Sekulica, Rotari klub, Dragan Kovač i Dario Petrekanić.

Adrijana je za naš portal rekla da je ponosna što su doprineli poboljšanju uslova u bolnici istakavši da će nastaviti i dalje svoj humanitarni rad kroz revije, izložbe i drugim dogadjanjima.

 

Njen savet, za drage naše maturantkinje su haljine jarkih boja, koje su „in“ sada. Iskoristite priliku da tokom mature budete u dugoj haljini, kratke možete nositi bilo kada!

 

– Haljine od muslina, tafta, organdina sa gomilom kristala u raznim bojama i veličinama ili u boji haljine, savršena su kombinacija. Idealani modeli haljina su sirena, proncess, naravno sa topom, gola ledja ili veliki slič na nozi… Svakako sve zavisi ko je kako gradjen i kome koja boja i stil najviše pristaje. Svim maturantkinjama ovom prilikom želim srećno i lepo matursko veče i da izgledate kao iz bajke – rekla je Adrijana Lushezy.

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR