Advokatica iz Subotice pokušala da ubije klijenta

.

Advokatu Lidiji O. iz Subotice određen je kućni pritvor jer je u svojoj kancelariji pokušala da ubije klijenta Darka G. tako što mu je najpre sipala lek u rakiju, a potom na njega nasrnula nožem.

Bizarni incident dogodio se juče, kada je advokat Lidija O. napala klijenta u svojoj advokatskoj kancelariji u Subotici. Lidija je Darku G. sipala lek za pritisak u rakiju, međutim lek na njega nije delovao.

Advokatica je potom dohvatila nož, ubola ga i nanela mu lakšu telesnu povredu! Darko je tada pobegao iz njene kancelarije i sam otišao u bolnicu da zatraži pomoć.

Povređeni muškarac primljen je na hitno odeljenje subotičke bolnice gde mu je ukazana lekarska pomoć.

U međuvremenu, policija je uhapsila Lidiju O. i saslušala je, o čemu je obavešten i zamenik Višeg javnog tužilaštva.

Pomahitalnoj advokatici se na teret stavlja krivično delo pokušaj ubistva.

 

BlicKOMENTARI

 1. Tarabic kaže:

  Cccccc ovu dobro optuziti i izbrisati iz registra advokata…..

 2. Subot'čan kaže:

  Ne bih sudio pre vremena. Možda je klijent zaslužio da bude ubiven.

 3. Petar Gabrić kaže:

  A razlog ?

 4. Kopka me kaže:

  Uh kako mene sada kopka zasto je to uradila.
  Ljubomora,ima neka tajna veza 🙂

 5. Punisher kaže:

  Zenu toliko da iznerviras da te pokusa ubiti…
  Darko nesto si jako za**bo

 6. M kaže:

  Ne suditi na osnovu novinskih naslova.

 7. Ivana kaže:

  Možda se branila, možda je klijent nju prvi napao.
  Možda je pokušaj silovanja.

 8. #hešteg kaže:

  Nije hteo da plati….

 9. Zozon kaže:

  @Subot’čan
  Naravno kao i uvek imaš mnogo pametne komentare. Sramota i za administratora što je uopšte odobrio ovako morbidno lupetanje.

 10. Bajso kaže:

  Poznajem advokaticu i zaprepastio sam se nije takva inače klijent je nešto jako jako za’ebo !!

 11. Magnum kaže:

  Advokatica? Valjda bi novinari trebalo da znaju da u srpskom jeziku ne postoji advokatica,sudinica itd… I musko i zensko advokat,doktor,inzenjer itd…

 12. Miks kaže:

  Teško da ovo može proći kao pokušaj ubistva. Biće oslobođena žena. Ipak mu nije nanela povrede opasne po život, koliko čujem, lake su u pitanju. Sporan je i razlog!

 13. Neko kaže:

  Dezinformacija

 14. Punisher kaže:

  Blic je vec odavno postala salata stampa. Ni za potpalu ga ne koristim vise

 15. Bižuterija kaže:

  Kako neko može da je osuđuje i još da se raduje njenoj nesreći ako ne zna šta se zaista desilo?
  Delo je već okvalifikovano kao pokušaj ubistva, a lake telesne povrede? Budalaštine.
  Ko poznaje Lidiju, zna da je osoba koja bi nasilju pribegla samo u situaciji kada joj je ugrožen goli život, u nužnoj odbrani.
  Podrška za Lidiju !
  ŽMK

 16. Istina... kaže:

  @Magnum

  Ciohazari nameću feminizaciju društva, uništenje patrijarhata, razbijanje porodice, osnovne ćelije ZDRAVOG društva i preko tzv. rodno-senzitivnog jezika. Od Srbije napraviti đubre, to je njihov osnovni zadatak. Centar „implementacije“ tog „jezika“ su Filozofski fakultet u Novm Sadu i izvesna Svenka Savić. Inače Vojvodina i Novi Sad su posle pada DS sa vlasti postali teritorija sa koje dobar deo devastitora svega zdravog deluje. Svako normalan iz Vojvodine mora da pobegne, da je ostavi da se udavi u sopstvenom demokratsko-liberalno-levičarsko-komunističkom amoralnom đubretu.

 17. BOG kaže:

  sacekjete da vidimo, pa mozda je stvarno trebala da ga ubije…

 18. X-MEN kaže:

  Svašta je moguće, advokati vam obično govore ono što kao njihov klijent želite da čujete a što možda nije istina,pa kad je advokat “ provaljen “ možda počne da napada….ko je Darko G ?? “ malac “ ?? !!

 19. (ba)laban kaže:

  Ako je u pitanju pokušaj ubistva, u najmanju ruku trebalo je sprovesti u službeni pritvor. Kućni zatvor za POKUŠAJ UBISTVA??? Stvarno smo dogurali do NIGDE! Podrazumeva se, ako je tako kao što se navodi…

 20. croat kaže:

  Istina
  Ili bolje da kazem Branko Radune , samo da te obavestim Senka Savic nije vise na celu katedre za rodnu ravnopravnost. To sto si je pomenuo me je sad 100% uverilo da si ti iza ovih bljuvotina. Nemogu da poverujem da smo toliko duboko pali i da neko ko treba nesto da radi i koji je placen od poreza koji se ubira od sviju nas provodi dane pisajuci komentare koji odgovaraju nekom koje ozbiljno dusevno bolestan.
  Moram priznati da sam potpuno sokiran!

 21. Bižuterija kaže:

  Lidija uopšte ne konzumira alkohol. Zašto bi alkoholom nudila manijaka koji je duže vreme proganja?
  Nož nije lovački, nije kama, nije mačeta. Normalno je da u kancelariji postoji nož za otvaranje pisama.
  Uostalom kako novinarka Blica zna rezultate analize krvi navodno napadnutog? Vadila mu ona krv u bolnici? Ili joj je neko dojavio reči iz izjave navodno oštećenog koju je dao policiji? Šta ako laže, šta ako je poremećen? Šta ako je sam sebe ubo u želji da advokatkinji napravi skandal?

  Podrška za Lidiju!
  ŽMK !

 22. drmdrmdeki kaže:

  Liki ne daj se,psihopatu u kavez.uz tebe smo!

 23. Istina... kaže:

  @croat

  Svaka „tvoja“ agenturna rec je laz. Cak je prof. Klajn pisao o projektu etnocida jezikom i prozivao njegove aktere. A govoriti o jeziku ne moze polupismen, pogledajte, ljudi, na sta mu lice recenice! Polupismenost je odraz poluznanja, a takvih je previse na sve manje obrazovanih, kulturnih, ispravnih, normalnih. Od vas moramo da se krijemo, sklanjamo, bezimo. Ziveti medju vama je sramota i opasnost. Istina je smrtni neprijatelj vasim visevekovnim lazima.

 24. tamo neko kaže:

  Kućni pritvor bez nanogice za pokušaj ubistva interesantno…izgleda da tužilaštvo nema iste aršine prema svima, sve zavisi ko ti je otac a ko ti je majka… Čitam šta pišu novine mada znam da od svega napisanog nije istina ni 10 odsto. Ostvite ovom našem stručnom tužilaštvu da radi svoj posao onako stručno samo kako oni to znaju…

 25. Akwinsky kaže:

  Istina… i slicni 🙂
  „Ciohazari“ wtf ?! Advokatica, Zirafac, Pingvinka, Mesarka….koga bole uvo da li je jezik rodno-senzitivan ? Zene su danas nadjacale mlakonje senzitivne na jezicku rodnost i ostala „patrijahalna nacela“. Ja im se divim i ucim od njih. Novinari bolje plasiraju naslov „Pomahnitala advokatica“ nego „Pomahnitali advokat“….a mozda je to bila i novinarka ?
  Istina je da moras biti vredan, moralno uzoran i primeran, tad ce patrijahat da se uspostavi sam bez obzira na „rodno-senzitivno-etnocidni“ jezik……

 26. Istina... kaže:

  Agent Akwinsky relativizuje istinu.

 27. BvB 09 kaže:

  @Magnum Koja količina minusa na ovaj komentar. Al’smo nepismeni, strašno.

 28. Burduš majka kaže:

  Ljubav nije paradičkom čorba

OSTAVITE KOMENTAR