Akustični koncert benda Van Gogh na Letnjoj pozornici

Letnja pozornica ovog leta živi punim plućima. Da nije bilo toliko kišnih dana atmosfera bi bila idealna. Ređali su se događaji različite vrste i žanra: nastup Srbskih pravoslavnih pojaca, Pozorištance u šumi (koje je zbog vremenskih prilika moralo biti izmešteno u Dečje pozorište), komedija „Priče i pesme“ Zorana Kesića, koncert Aleksandre Radović, predstava Anđelke Prpić „Šta me snađe“, Festival evropskog filma, Rok opera (koja nas očekuje 29. jula), koncert Amire Medunjanin (27. jul)

U avgustu mesecu publika će moći u intimnoj atmosferi, da čuje i vidi bend Van Gogh u akustičnom izdanju i upozna drugačiji temperament članova sastava, u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom u Beogradu krajem novembra 2016. godine, kada su proslavili 30 godina rada. To ih je navelo da svi rođendanski koncerti budu upravo u ovom stilu. Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

Ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i u caffe baru Hausbrandt, po ceni od 900,00 dinara.

Koncert je zakazan za 12. avgust u 21h na Letnjoj pozornici na Paliću.

Više informacija na sajtu organizaotra Park PalićaKOMENTARI

 1. Rax kaže:

  Sve u svemu, iz programa, koji traje celo leto, da se zakluciti da madjarima nista ponudjeno nije. U svakom slucaju smo jako zadovoljni sta srbija ima najbolji zakon za manjine, da u bg i ns imamo nase predstavnike,da sijatro nema dovoljno reci hvale za istorijske dobre odnose, da se pastor podrzava, da se vucko i orban tapsu po ramenima,itd. Nekako mi se cini da cu i ja poceti zaliti vreme milosevica i seselja!

 2. Ljiljana kaže:

  Pa ko brani bilo kome da organizuje gostovanje Madjarskih umetnika ili bilo kojih predstava ili koncerata na Madjarskom? Lupas gluposti.

 3. Rax kaže:

  Pa ne znam da li neko brani,ali ako se ne varam sve ovo se organizuje od nasih para, mi koji placamo porez, draga ljiljana. Iako nam se tako cini da madjara vise nema u subotici, ipak su najbrojniji.

  Sva sreca da se kolo srece okrece!

 4. Ljiljana kaže:

  Zato sam i napisala da niko ne brani. Velika velika većina ovih koncerata i predstava je organizovana od strane privatnika. Tako da se ne troši od „naših“ para već od njihovih para. I dobro je da Letnja ponovo oživljava… Zašto se ne raspitate ko šta organizuje pa onda ne pišete? Organizujte i vi nešto. Zakupite Letnju i na prodaju karata dovedite koga god želite, za koju god publiku želite. Kao i ovi privatnici što rade.

 5. Volimljude kaže:

  Ovi događaji su za sve ljude. Vi ste,Rax,zlonamerni bez razloga. Ovog leta ima dosta događaja na Paliću sa mađarskim izvođačima, samo nisu spomenuti u tekstu. Vi ste odmah iskoristili priliku da to zloupotebite. Probajte da uživate u letu na Paliću, život je tako lepši. Sve najbolje Vam želim.

OSTAVITE KOMENTAR