Aleksić na meti novog selektora

Jedan od pomoćnika Siniše Mihajlovića u stručnom štabu reprezentacije Nenad Sakić već je obavio nekoliko zadataka, gledajući na delu potencijalne kandidate za reprezentaciju.

 

 

Sa druge strane i budući trener golmana našeg nacionalnog tima Aleksandar Kocić ne sedi skrštenih ruku.

 

 

Prvi trener ČSK iz Čelareva je gledao u Subotici Branimira Aleksića, koji je do sada četiri puta oblačio dres naše najbolje selekcije i debitovao na turniru na Kipru protiv Izraela.

 

 

Radi se o mladom i veoma perspektivnom golmanu koji je rođen 24. decembra 1990. i član je Spartaka od 2008. Za ovog perspektivnog čuvara mreže zainteresovan je Partizan i nije isključena mogućnost da već ovog leta pojača redove „crno-belih”.

 

S obzirom da je Mihajlović najavio podmlađivanje reprezentacije nije isključena mogućnost da u Branimiru Aleksiću vidi nekog ko bi na duži period mogao da brani naš gol.

 

 

Siniša Mihajlović će iduće nedelje definitivno parafirati ugovor sa FSS, čime će biti stavljena tačka na njegov angažman. Kraj drame očekuje i celokupna sportska javnost, posebno fudbalska, jer već 26. maja reprezentaciju očekuje duel sa Španijom u Švajcarskoj.

 

PolitikaKOMENTARI

  1. Bivsi kaže:

    Ako ide samo ne u zvedu , partizan, ili u vojvodinu !!! Bolje u  neki strani klub ! Ovi navedeni samo ce ga upropastit !

OSTAVITE KOMENTAR