AMSS otvorio moderan poslovni objekat u Subotici

AMSS Centar za motorna vozila otvorio je nov i moderan poslovni objekat u Lošinjskoj ulici. Poslovna jednica Subotica na ovaj način objedinila je sve na jednom mestu – na 800 kvadrata poslovnog prostora, sa carinskim skladištem i kafićem, poslovnim partnerima i klijentima dostupne su sve njihove usluge.

TV SuboticaKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Srecno biloooo

 2. Igor kaže:

  Lopovi! Naravno da otvaraju ovakve objekte kad traze 13.000 din za atest za kuku na autu. Po EU zakonima, postavjanje kuke ne podleze promeni na sasiji vozila i samim tim ne treba ni atest. Ali neeee…ova drzava (radeci u sluzbi ove AMSS mafije i brkatog debelog lika iz AMSS-a SU) kaze da je postavljanje kuke kod ovlascenog servisera i orignal kuke za to vozilo,predstvalja izmenu na sasiji i da za to treba atest koji kosta preko 13.000 din. Brkati covek iz AMSS Su je mafijas glavni, od mene pare nece dobiti…moze da me reketira koliko hoce ja mu necu dati, uvek cu skidati kuku ..to sam i njemu rekao ma koliko mi pretio.

 3. nhrjs kaže:

  Ja sam uradio atest za kuku juce,platio i dobio fiskalni na 3000 din,sto se ams tice….ne znam da li se uklapaju u to sa zgradom ili ti igore lupas malo….

 4. Ludi milojko kaže:

  A MENI PREKJUCE ATEST ZA KUKU NAPLACENO 1000 din.NIJE SKUPO

 5. Scoty kaže:

  Pre koji dan sam bas bio do njih u istoj toj zgradi, ljubazno su mi odgovorili na sve sto me je interesovalo i uputili me gde trebam da idem iako sam dosao na pogresno mesto da pitam neke stvari, sve pohvale od mene..

 6. Igor kaže:

  @ nhrjs
  u pravu si….“3000 din. sto se AMSS-a tice „+ 5000 din za komisiju koja dolazi jednom nedeljno + 3000 din neka taksa drzavi…da ne kazem da sam sve zaokruzio na manju cifru (racunato bez provizje prilkom uplate). A to sve za nesto sto ne bi trebalo, jer kao sto sam gore naveo sve je orginal ugradjeno kod ovlasnjenog prodavca i servisera. To je poneta. A oni su doneli zakon u korist AMSS-a.
  Onog sto ugradjuje kuku za 1000 din – ne vredi ni komentarisati.
  Evo necu da budem hejter, da divni su i ljubazni, svima zelim lep dalji rad, prelepa vam je i zgrada…izgradite sto vise, a mi cemo i dalje da placamo i da nas derete na svakom koraku.

OSTAVITE KOMENTAR