Ana i Švajni kupuju kuću na Paliću?

Ana je prošle godine vodila Švajnija na Palić, oboje su bili oduševljeni prirodom i energijom koju su tamo osetili.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger proveli su nekoliko dana u Beogradu, gde je bivša teniserka posetila svog ginekologa zbog trudnoće, ali su istovremeno birali plac za kuću koju će izgraditi van prestonice. Njihova želja je da to bude u blizini jezera Palić, dok im je druga opcija Fruška gora.

– Ana i Bastijan su shvatili da će njihov život u Beogradu, kada se Ana bude porodila, biti pod lupom javnosti i stalnim praćenjem paparaca. Zato su odlučili da pre njenog porođaja pazare imanje na Paliću gde će izgraditi kuću kako bi na miru mogli da uživaju sa naslednikom daleko od gradske vreve. Oni su agentima za nekretnine rekli da druga opcija može biti Fruška gora, ali deo koji nije mnogo naseljen i da im komšije budu udaljene. Zainteresovani su i za imanje na kojem je već izgrađena kuća, ali su više za to da bude u etno-motivima – otkriva naš izvor i dodaje:

– Agenti su im tokom sadašnjeg boravka pokazali nekoliko opcija, ali ne znam šta su odlučili. Ostalo je bilo da razmisle, dogovore se pa će im preko advokata javiti da li žele da pazare neku od ponuđenih opcija. U odabiru im pomaže i Anin tata jer je svestan da u Beogradu neće imati mir koji žele, naročito ako teniserka prelomi da se porodi ovde. Sve i da se ne porodi u Beogradu, oni će već prvih meseci dovesti bebu u Srbiju, a tada im ne gine trka sa medijima i radoznalim pogledima. Kako je Ana prošle godine vodila Švajnija na Palić, oboje su bili oduševljeni prirodom i energijom koju su tamo osetili. Zato je upravo Subotica grad u kojem žele da se skuće.

 

Blic

 KOMENTARI

 1. Pera kaže:

  Dobro Nam dosli!

 2. Jutro kaže:

  Dobro nam došli!

 3. Raspop Teodosije kaže:

  Bežite deco od ove septičke jame. Ja jesam subotičanin i beskrajno volim svoj grad, ali da mogu, izabrao bih neko čistije mesto. Sa ovim „stručnjacima“ još dugo ovo jezero neće biti ono što bi trebalo da je.

 4. u inat svima kaže:

  Neko gore rece “bezite deco od ove septicke jame“ Ma nije problem“septicka jama“ nego oni sto je pune , a ne zele da je izprazne, jer idu po onoj sto gore to bolje ( mislim na stanje u gradu i zemlji!!

 5. Govedo Inat Raspop kaže:

  Alo, bre, uredniče sajta! Zabrani više ovim neandertalcima, polupismenim majmunčinama da šire svoju negativnu energiju. Ni jedan tekst ne može da prođe, a da oni, inače glupi ko Qrc, nešto ne palamude i ne izvrću stvari.

 6. kercanin kaže:

  Opaaaa .opaaa..Govedo , majmuncina neadertalac… pravi primer moga Subocana!!Mora da je od nane i dide naucio sta triba kasti kad izgubis zivce!!Jel njegov batyo kanda nije imo vrimina , pa ga nije mogo naucit lipom vaspitanju!!Otkad subocani divane Alo .. bre??

 7. Immo-makler kaže:

  Meni je ova vest nekako suvise lepa da bi bila istinita. Bojim se da neko mozda plasira ovakve glasine, i pomocu njih pokusava da malo naduva cene ili da pokrene malo zivlji promet nekretninama na Palicu.

 8. Pipuš kaže:

  Sve što je na auto putu blizu je. Za nekog ko živi u Beogradu i ima bisna kola, Palić je idealno izletište.

 9. Zorica kaže:

  Ma dajte svi odlaze odavde,kako kazu, a da sad oni nesto tu kupuju ma nije istina…sto bih rekli neki…malo sale. Dobro dosli.

 10. Johnny_k kaže:

  Ne verujem.

 11. Goran kaže:

  Moje najomiljenije setaliste je kraj Palickog jezera. Suboticanin sam po rodjenju. lepsi ugodjaj u setnji s zenom i psom nigde nisam doziveo. Istina je da sad vec dugo ne zivim u Subotici.

 12. ćira kaže:

  Pa neće se kupati u jezeru već žele mir i ne nametljivo okruženje….a zaista toliko negativaca čak i oko ove simpatične vesti je zaista neverovatno.

 13. Gligorije kaže:

  Goran i ostali takvi kao goran
  Kad ste otisli – nek ste otisli. Manite se se komentarisanja o ovome ovde sto je ostalo nama koji ne mozemo pobeci napolje kao Vi. Lako je komentarisati tudje dvoriste a od svog si pobegao pa se prisecas kako je. Ostani i bori se tu za boljitak a ne otici u drugu zemlju i onda kao i vecina komentatora na ovim subotickim sajtovima komentarises sta tu treba ili ne treba. Sidi di si, ni za di si NISI.

OSTAVITE KOMENTAR