Novi sloj asfalta

Tokom ovog meseca u Mesnoj zajednici „Centar III“ izvode se radovi koji se nalaze u predloženim prioritetima za tekuću godinu. Devastirani put u ulici Esperanta presvučen je novim slojem asfalta, tako da je ta saobraćajnica koja izlazi na jednu od najprometnijih ulica u gradu Braće Radića, sada u funkciji i bezbedna je za sve učesnike u saobraćaju.

Takođe, i veoma frekventna ulica Mirka Bogovića presvučena je novim asfaltom od Kvantaške pijace do Braće Radića. Time je  kolovoz i u ovoj ulici dobio svoje novo ruho.

Treći infrastrukturalni projekat po pitanju putne mreže u ovom naselju trebao bi u najskorije vreme da se započne, a to je asfaltiranje prostora ispred zgrade u Šenoinoj 24 i Puškinovog trga („Kifla“).

Centar IIIKOMENTARI

 1. belial kaže:

  Projekat decenije, sada su mirni do izbora. Usput, da li ona bandera stoji skoro na sred puta?!

 2. Megille kaže:

  Iz aviona se vidi da su radovi nekvalitetno urađeni-no kod prvih oborina će se videti ti nedostaci. Uobičajne greške, kolovoz je urađen ali nije propisno završen . Naime nema rubnjaka već kraj kolovoza se naslanja samo na zemlju.Kod prvih mrazeva sve će se podklobučiti i odlomiti. Ali koga to zanima…? Nema nadzora ni kontrole ,ako i ima to se vidi po priloženom.

 3. Χρόνος kaže:

  A šta je sa betonom koji su stavili od Segedinskog puta pa do jezera treset, koji vodi do javne kuće?
  Još se bagra okuražili i stavila tablu – Zabranjen prolaz –

OSTAVITE KOMENTAR