Biciklistička tura prijateljstva i ove godine u maju

Udruženje inžinjera i tehničara u Subotici i ove godine će organizovati biciklističku turu prijateljstva na relaciji Subotica-Kiškunhalaš (Mađarska)-Subotica – javlja portal „Vajašag Ma“.

Kako je izjavio organizator Daniel Peter, ovogodišnja, po redu četvrta tura prijateljstva će se održati 5-og maja i svi koji žele, mogu da se priključe sa odgovarajućim biciklom u odgovarajućoj odeći. Učesnici treba da ponesu sa sobom i rezervne gume, pume, alat, hranu i naravno i pasoš.

Okupljanje je u centru Subotice kod plave fontane ujutro u pola 8.

Prva tura prijateljsve je održana 2015. godine kao odgovor na akciju biciklista iz Kiškunhalaša, koji počev od 2011. svake godine dolaze biciklom u Suboticu na proslavu Dana grada.

Učesnici ture prijateljstva iz Srbije će se sresti sa biciklistima iz Mađarke kod Tompe i zajedno će nastaviti put ka Kiškunhalašu gde će pogledati svečani program povodom Dana Kiškunhalaša, zatim će se zajedno vratiti u Suboticu. Zainteresovani se mogu prijaviti mejlom (peterl@baulink.net) ili sms porukom (063 585 254) ali i putem grupe na Fejsbuku: (https://www.facebook.com/groups/1572471456407946/?ref=bookmarks).

 

vajma.infoKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR