Bili su naizgled par iz snova, čija ljubav se završila KRVAVO

Tromesečna ljubavna veza između Blanke Kemiveš i Čeke Čanada (29) dramatično je završena juče u popodnevnim časovima nakon što je on ubio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako „Blic“ saznaje Čeke Čenad koji je iz Gunaroša, sela kod Bačke Topole i Blanka Kemiveš iz Čantavira bili su u vezi od 25. oktobra 2017. godine.

Njih dvoje su pre par dana otputovali u Mađarsku kako bi zajedno proslavili Novu godinu, a ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave.

Do tragedije je došlo 1. januara oko podne, u stanu u Saćmazi ulici u Segedinu, u kome je par odseo tokom novogodišnjih praznika, a u kojem stanuje najbolja drugarica ubijene devojke – saznaju „Novosti“.

Kako prenose mađarski mediji, momak i devojka su se posvađali još na ulici, i tako u svađi ušli u stan. O tome svedoče i dve kese rezanog hleba koje su ostale na klupi ispred zgrade. Prepirka se nastavila i u stanu na četvrtom spratu, da bi eskalirala fizičkim sukobom u kome je nesrećna devojka dobila tako teške povrede od kojih je na mestu ostala mrtva. Kada je video šta je uradio, momak je pokušao da izvrši samoubistvo, ali je potom ipak pozvao hitnu pomoć. Njemu su ukazali pomoć, ali devojci, nažalost, nije bilo pomoći.

– Policija županije Čongrad ostala je zatečena prizorom u stanu. Cela ulica je ubrzo bila zatvorena za saobraćaj, a moglo se videti pet policijskih automobila – prenosi jedan mađarski portal. – Od lokalnih stanovnika saznajemo da je čovek u krvavoj odeći izašao napolje i tražio pomoć. Njemu je određen pritvor i pokrenut je krivični postupak zbog sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

U Čantaviru, selu nedaleko od Subotice, juče su bili u šoku zbog vesti koje su stigle iz Segedina. O Blanki, koja je inače živela u Subotici i pomagala majci u knjigovodstvenoj agenciji, imaju samo reči hvale, a momka nisu poznavali, jer su se zabavljali svega tri meseca.

 

BLIC, Večernje novosti

 



KOMENTARI

 1. Mister No kaže:

  Pre nekoliko godina se desilo nešto slično,ubica je bio narkoman. Narkotici nemaju veze s ovom tragedijom,možda.

 2. Mister No kaže:

  Interesantna mi je uzdržanost ljudi pri komentarisanju, u ovakvim slučajevima. Da li ubica ima zaleđinu,pa je pametnije praviti se lud ?

 3. ludak kaže:

  Mister NO

  Pa sta na ovako nesto komentarisati. Ovakvih stvari smo se u zadnjih par meseci nagledali u Srbiji. Svima je jasno o cemu se radi. Ljubomora koja je napravila uzasan zlocin. Tuga za devojku i njene roditelje a ovaj decko je sebi unistio zivot.

 4. Mister No kaže:

  @ ludak
  U pravu Si,verovatno. Ovakvi i slični slučajevi su česti pa ostavljaju ljude ravnodušne.

OSTAVITE KOMENTAR