Biro Livia – “DAMA GODINE 2018”

Biro Livia, dipl. ekonomista, menadžerka i vlasnica “Villa Ancore – ustanova za smeštaj starih lica”, Subotica, Palić dobila je prestižno priznanje  “DAMA GODINE 2018” – za svoj rad, doprinos i stvaralaštvo. Priznanje je primila 24.04.2018. godine u Beogradu, kao uspešna žena i preduzetnica regiona – Srbije, Crne Gore, Republike Hrvatske, BIH, Slovenije, Makedonije, Poljske, Mađarske, Bugarske, Rumunije i Grčke.KOMENTARI

 1. avet kaže:

  A, pa ne može to tako, gde je nagrada i priznanje „Gentleman godine“ za Ivaniševića, pa valjda i on dobro vodi, ako ne i bolje onu gradsku ustanovu za smeštaj starih lica.
  Baš mi je drago što se ne mogu udarati prstići na komentare, imam osećaj da bih sada ovde popio nekoliko crvenih kartona.

 2. Pera kaže:

  @avet hahahahaha

 3. ex radnik kaže:

  Samo sto jako mali broj ljudi zna istinu o njoj, i o tome, preko cijih ledja je ona izgradila te domove za stare… i da je bilo slucaja, kad uopste nije postupala humano prema starim ljudima, koji su bili smesteni kod nje…

 4. Rave Stork kaže:

  Nemam nista protiv da se nekoga nagradjuje, pohvaljuje, i da mu se dodeljuju priznanja za uspesan rad. Ali neku zensku osobu zvanicno proglasiti za „Damu“ je u krajnjem slucaju neukusno i svedoci o tome da se nema blage veze sa znacenjem pojma „Dama“ i njegovom definicijom. Kako bi izgledalo da recimo jednu radnicu koja vrlo vesto, savesno, marljivo i eficijentno cisti svinjska creva, proglasimo za prvu damu klaonice? Ja sada ne bih ulazio u diskusiju oko definicije izraza „Dama“ ali mogu vam reci jednu stvar – Dama i rad ne idu zajedno. To su dva potpuno oprecna pojma, i to vec vec vekovima, a mozda ako zagrebemo malo dublje i odemo u anticka vremena, onda se radi i o milenijumima.

 5. pista kaže:

  Pa dobila zena, zasluzila…. sa pojakim vetrom u ledja. Mala je ovo sredina pa se puno toga sazna u ovoj selendri.

OSTAVITE KOMENTAR