Bitka za bebe u Subotici

Danas je u centru grada organizovana velika humanitarna ancija „Bitka za bebe“ u organizaciji „Signal plus“ iz Subotice u saradnji sa „Procter & Gamble“. Prava atrakcija za decu su predstavljala tobogan i trambolina.

 

Kako navode organizatori, akcija je sprovedena u saradnji sa Fondacijom B92, pa će sva prikupljena sredstva ići u tu fondaciju koja ima spisak stvari neophodnih za bolje funkcionisanje subotičkog porodilišta.

 

Dr Branka Milisavljević je za naš portal izjavila se za razliku od prošle akcije kada su prikupljana sredstva za inkubatore, akcija sada sprovodi sa ciljem opremanja porodilišta širom Srbije.

 

– Pored inkubatora ove godine su na spisku i foto lampe, lampe za skidanje milirubina kod novorođene dece i reanimacioni stolovi koji su potrebni za reanimaciju novorođenčeta u porođajnim salama i na samim odeljenjima neonatologije. Njih ima relativno malo. Pored toga, svako porodilište je ostavilo spisak neophodne opreme, tako da će se individualno svakom porodilištu davati ono najneophodnije.

Dr Branka Milisavljević

Dalibor Letović – jedan od organizatora

Šuma

 

Video

 KOMENTARI

  1. Andrea kaže:

    dr. Branka je posebna osoba, pozdravljamo je, nama je puno pomogla pre 11 godina

  2. snex kaže:

    lepo
    da li znate kad ce se ovo organizovati u somboru?
    hvala

OSTAVITE KOMENTAR