Božićne čestitke gradonačelnika Subotice Bogdana Labana i predsednika Skupštine grada Tivadara Bunforda

Božićna i novogodišnja čestitka gradonačelnika Bogdana Labana

Svim sugrađanima koji Božić slave po julijanskom kalendaru čestitam ovaj najradosniji hrišćanski praznik i novu 2019. godinu, uz želju da praznične dane provedu sa najbližima u dobrom zdravlju, miru, ljubavi, radosti i blagostanju.

Mir Božiji, Hristos se rodi! Srećna Nova godina!

Gradonačelnik Subotice

Bogdan Laban

 

 

Božićna čestitka predsednika Skupštine grada Tivadara Bunforda

 Svim svojim dragim sugrađanima koji Božić slave po julijanskom kalendaru čestitam Božić i želim toplinu u domu, sreću i dobro raspoloženje na dan koji stvara neraskidive spone i sklad u porodici.

 

Mir Božiji, Hristos se rodi!

                                                                      

                                                                Predsednik Skupštine grada Subotice

                                                                                    Tivadar Bunford

 

Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnökének karácsonyi üdvözlete

Mindazoknak a polgártársainknak, akik a Gergely-naptár szerint ünneplik a karácsonyt, kívánom hogy melegség, boldogság és szeretet töltse meg otthonaikat ezen a jelentős keresztény ünnepen, amely elszakíthatatlan köteléket és összhangot teremt a családban.

 

Bunford Tivadar

Szabadka Város Képviselő-testületének elnökeKOMENTARI

 1. marco kaže:

  Suboticanima pravoslavcima cupac grkljana zeli sretan bozic….

 2. Mare kaže:

  Gospodine gradonacelnice, mi vama zelimo da sto pre zavrsite te vase hotele u CG, pa da se preselite tamo da uzivate na nekoj plazi uz koktele (ili viski), a nas da ostavite na miru! Sve najbolje!
  Vasi Suboticani!

 3. gligorije kaže:

  Mare
  e cestitka ti je skroz na mestu. Pridruzujem se tvojoj cestitki za naseg trenutnog gradonacelnika.

 4. Sojic kaže:

  Piše kurir da ce doci do promene da Ce biti smenjen

 5. gligorije kaže:

  mi svi mu samo cestitamo!! on je jedan cestit covek…. cudo jedno.

 6. ČINJENICA kaže:

  Ako, Bunford Tivadaru, predsedniče lokalne Skupšine, zaista želite dobro „svojim dragim sugrađanima“, onda barem u Novoj okrenite list, odnosno ne radite „u korist“ njihove štete. Ukoliko ste, pak, želje oročili isključivo „na dan koji stvara neraskidive spone i sklad u porodici“, dakle ograničenog (minimalnog!) roka trajanja, ne samo da je reč o najobičnijem licemerju, nego i pokazatelj Vaših predstojećih aktivnosti. Koliko na dobro „dragim sugrađanima“ svedočiće-mo u međuvremenu do sledećeg obraćanja.

 7. jaca kaže:

  Za sve prethodne komentare@- ništa vam sveto nije …

 8. ČINJENICA kaže:

  @ jaca

  Da je, zapravo, apostrofiranim išta sveto, a nije, ne bi parlali jedno, a radili drugo, što je, inače, barem kako su smatrali starosedeoci Amerike, karakteristika (negativna naravno) individua sa „zmijskim“ iliti račvastim jezikom. Po naški je slovo o najobičnijem licemerju..

 9. jaca kaže:

  ČINJENICA@- Bisam ni očekivala da razumeš. Mislila sam na potrebu pojedinaca da čak i božićnu čestitku premazuju bolesnom političkom ostrašćenošću….

 10. ČINJENICA kaže:

  @ jaca

  Za razliku od tebe nemam nameru, niti sam kompetentan da ocenjujem bilo čiji, pa ni tvoj mentalni sklop. Pre svega, mogućnost ili pak ne trezvenog, logičkog rasuđivanja. Ipak, jedno priznajem, nisam vičan gledanju u pasulj, pogotovo bez mrsa kakav je božićni, što po svemu sudeći tebi olako polazi za rukom. A to je, da vidiš čega nema ni u jednom od komentara. Ali zato ima reakcije, i to osnovane, za koju su zaslužni isključivo apostrofirani. Nego, molim te, baci pogled u „gradištanac“, krupniji, pa izdeklamuj barem šest, ako ne i svih sedam brojeva narednog LOTO izvlačenja. .

 11. jaca kaže:

  ČINJENICA@- Au , nije tebi lako….

OSTAVITE KOMENTAR