Čeda: Kasa je bio iskreni prijatelj

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je, povodom smrti nekadašnjeg potpedsednika vlade Srbije i bivšeg gradonačelnika Subotice Jozefa Kase, da će ga pamtiti kao iskrenog prijateja na koga je ta stranka uvek mogla da se osloni.

ceda-jovanovic

U saopštenju LDP-a dostavljenom medijima, Jovanović kaže i da je Kasa bio iskreni prijatelj i saradnik, protivnik svakog nacionalizma, tolerantan prema našim razlikama, tvrdoglav i uporan u nastojanju da očuva vladu Zorana Đinđića posle 12. marta i hrabar u odbrani svega što je zajedno stvoreno.

„Pamtimo našeg potpredsednika kao čoveka koji je uvek prepoznavao interes Srbije dosledno ga braneći i afirmišući. Poslednju godišnjicu vlade, zbog bolesti, prvi put prošle nedelje nije obeležio zajedno sa nama. Rekao je da ne može da putuje, ali i da će veče provesti razmišljajući o onome što smo uradili i svemu što moramo da uradimo“, naveo je Jovanović.

Lider SDP-a je poručio da je Kasa „svojim životom ispisao reči razgovora koji nećemo voditi“.

„Uvek je bio i biće prisutan u našim razgovorima i sećanjima, verujem da ga nećemo izneveriti u politici koju, na žalost, nastavljamo bez njega“, poručio je Jovanović.KOMENTARI

 1. roki kaže:

  hahhhah….koji govnari. obojica

 2. Subotica najvece selo kaže:

  Nije mi dobro. Ceda Fidelinka hvali Kasu, dok ga obicna raja pljuje po portalima. I to govori o Kasi. Sta ga neki ugledni akademik nije pohvalio?

 3. subotica kaže:

  veliki i dosledan politicar!

 4. Đuro kaže:

  Nemoj Čedo…tvoj politički kredibiltet je na nuli,nemoj se javljati dok ne rešiš „Fidelinku“.

 5. realan kaže:

  Ko mi kaze!Svi ste vi isti.

 6. punisher kaže:

  iskrenost je za tebe pojam, druze

OSTAVITE KOMENTAR