Crna hronika: Sečivom na majku

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su T. B. (1981) iz Bačke Topole, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo ubistvo u pokušaju.

Tridesetsedmogodišnja T. B. koja se inače nalazi na poternici zbog narkotika, uhapšena je u četvrtak zbog sumnje da je izvršila krivično delo pokušaj ubistva majke.

Kako je navedeno u policijskom saopštenju, ona prekjuče, posle verbalne rasprave, majci nožem nanela više povreda po stomaku, grudima i vratu.

Ubodi nisu smrtonosni, ali ih je dosta te je žena odmah zbrinuta. Osumnjičena se nalazila u bekstvu jer je ranije osuđena na tri godine zatvora zbog droge.

Kurir/NovostiKOMENTARI

 1. Kenjereš Andraš kaže:

  Nema te nepravde, da dižem ruku na majku, koja mi je dala život (od okolnosti takav kakav).

 2. Snaš Marija kaže:

  Aaaa uuuu Kenjereš ovo si kazo ko da si rekao.
  Jači mi komentar od udarne vesti

 3. Bunjevac kaže:

  Jedna od crkvenih zapovijedi:“Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na Zemlji“!

 4. Mister No kaže:

  Slažem se sa @ Kenjereš i @ Bunjevac . Dići ruku na roditelja je težak greh. Posvađao sam se jednom sa ocem. Nisam bio iznad situacije , digao sam ruku na ćestitog ćoveka koji me je odhranio i živeo za mene. Udarac nije bio jak i oca je bol davno prošao. Međutim, mene i danas boli śto sam ga udario.

 5. easy58 kaže:

  Ko na drugog ruku digne odma mu je slomiti, suština je pokušaj ubistva i takve treba procesuirati dosta dugo da im ne padne na pamet ponavljanje asocijalnog ponašanja bez obzira na kome iskaljavaju to !!!

 6. Moralni apostol kaže:

  Ovde se radi o tezem vidu psihickog poremecaja. Kojekakva religiozno-moralna nagvazdanja su u ovakvim slucajevima potpuno deplasirana. U pitanju je obican psihijatrijski slucaj i potreba da se doticna osoba terapira, a najverovatnije i njena okolina koja je sigurno dovela na neki nacin do svega toga sta se je dogodilo.

 7. Mister No kaže:

  @ Moralni apostol
  Težak je greh kad prosečan normalan čovek digne ruku na roditelja. Ja nisam bio narkoman nikad,a digao sam ruku na roditelja. Međutim,u pravu Si u ovom slučaju. Počiniteljka je narkomanka i treba da se leči. Činjenica da je narkomanka oslobađa je moralne odgovornosti za napad na majku,krivično je odgovorna. Posebna je tema šta je prethodilo ovom incidentu i dovelo do njega,uticaj okoline ili drugi faktori . Nadam se da sam se jasno i pravilno izrazio.

OSTAVITE KOMENTAR