Daćemo sve od sebe u repesažu

Sa Olimpijskih igara za sajt GradSubotica javio se Nenad Beđik reprezentativac Srbije u veslanju. On je danas nastupio u dvojcu bez kormilara sa Nikolom Stojićem i zauzeo četvrto mesto, tako da će njih dvojica u ponedeljak kroz repesaž pokušati da se domognu polufinala.

– Današnju trku smo izveslali veoma dobro. Stazu smo  prešli u vremenu od 6.23.80 što je moj lični rekord. Ali to, nažalost, nije bilo dovoljno za direktan plasman u polufinale. Tako da u ponedeljak veslamo u repesažu i imamo još jednu šansu za polufinale. Samo vreme pokazuje da smo fizički spremni, rezultat i plasman zavise samo od nas. Staza je lepa, jedino što je razlikuje od ostalih je to, što su tribine mnogo veće, dugačke su oko 300m. Tu može da stane oko 20000 ljudi. A publike ima dužinom cele staze – saopštava Beđik prve utiske sa takmičenja.

 

Pošto se takmičenje u veslanju i kajaku održava nedaleko od Londona u mestu Iton, ovi sportisti su smešteni u posebnom veslačko-kajakaškom selu u tom gradiću.

 

– Smeštaj je super i po informacijama koje imamo bolji je od samog Olimpijskog sela. Male su zamerke na restoran u kome ima malo zaposlenih pa se dešava da ponestane nekih namirnica, ali se trude da to reše u što kraćem roku. Ostalo funkcioniše perfektno. Istako bih da su kontrole izuzetno rigorozne i oštre. Po celom selu ima puno vojske i policije koji vode računa da ne bude incidenata. Pošto smo samo mi veslači u ovom selu nisam imao prilike da se vidim i družim sa našim ostalim reprezentativcima – kazao je za GradSuboticu Beđik.KOMENTARI

  1. stormwatch kaže:

    Napred SUBOTICA!

  2. Sonja Bedjik kaže:

    Predivno je biti njegova majka 🙂 🙂 🙂
     

OSTAVITE KOMENTAR