Danas vašar zimnice na Kvantaškoj pijaci

U organizaciji JKP „Subotičke pijace“, 17. po redu „Vašar zimnice“ biće održan na Kvantaškoj pijaci u subotu, od 6 časova ujutro. Na ovogodišnjem „Vašaru zimnice“ sugrađani mogu da očekuju tradicionalno dobru ponudu povrća i voća, kako lokalnih poljoprivrednih proizvođača, tako i poljoprivrednih proizvođača iz cele Vojvodine. Organizatori kažu da će cene biti povoljnije, jer će se voće i povrće kupovati u većim količinama.

RTV Yu ecoKOMENTARI

 1. SuperBot kaže:

  Hi, hi ova fotografija zimnice vam baš nije adekvatna, ovi iz solitera će da navale misleći da se tamo na Kvantašu zimnica prodaje ovako spremljena u sterilnim flašama i lepo upakovana.
  Trebali ste staviti sliku sveže izvađene šargarepe i peršuna, onako povezano sve kanapom i sa malo zemlje na njima, i prljave džakove krompira, da znaju o čemu se radi ovde.
  Ti iz solitera bi umrli od gladi da im poklonite živu kokošku, jer im žene navikle na očišćenu piletinu, pojma nemaju šta da počnu sa živom kokoškom, kako to čudo zaklati, očerupati i očistiti, fuuuj.

 2. Istina... kaže:

  A cene više nego u državama gde su plate višestruko više. „Napredno“!

 3. Joso kaže:

  Čista laž. Cene su smanjili za 5—10 dinara samo za one artikle koji se inače slabije prodaju. Iste su cene kao i svakog drugog dana.

 4. Bačka kaže:

  „Na ovogodišnjem „Vašaru zimnice“ sugrađani mogu da očekuju tradicionalno dobru ponudu povrća i voća, kako lokalnih poljoprivrednih proizvođača, tako i poljoprivrednih proizvođača iz cele Vojvodine.“

  Tako treba promovisati proizvođače iz naše prelepe Vojvodine!

 5. Istina... kaže:

  @Bačka

  Agenturo, jel’ vam to deo propagiranja vojvođanskih „posebnosti“, „izuzetnosti“ i „osobitosti“ zarad odvajanja od Srbije i pripajanja Novoj Austrougarskoj?

 6. Realan kaže:

  @Istina

  Ne vidim ništa loše u tome da se Vojvodina vrati u svoju matičnu državu.

OSTAVITE KOMENTAR