Dekan Ekonomskog fakulteta: Navodi Davidovljeve o nasilju nisu tačni!

Nakon tvrdnji Tatjane Davidov, bivše asistentkinje Ekonomskog fakulteta u Subotici, da ju je 1. septembra pre početka održavanja ispita u kopirnici pretukao portir Damir Mačković, oglasio se i dekan fakulteta Aleksandar Grubor, koji kaže da njeni navodi nisu tačni.


Podsetimo, Davidovljeva je za naš list rekla kako ju je tog dana pred još jednim profesorom pomenuti portir vukao kao vreću po kopirnici, da ju je ošamario i nekoliko puta gurnuo o zid.

– O navodima imenovane, a koji se odnose na verbalni i fizički sukob s portirom, i profesor i portir su izjavili da navodi nisu tačni, da se ne odražavaju, niti činjenično odgovaraju stvarnom toku dešavanja koja su se odigrala tokom realizacije ispita – naveo je dekan Grubor.

On je rekao i da je konkurs koji je Davidovljeva pomenula sproveden u skladu sa Zakonom o visokom obrazovanju, kao i da nije istina da je u lošim odnosima s bivšim dekanom.

KurirKOMENTARI

 1. HPTN kaže:

  E’o sve vam verujemo.

 2. avet kaže:

  Nisam mogao da izdržim, a da ne pogledam profil Tatjane Davidov na Facebook-u.
  Ja da sam vitez vina (kao što nisam) i da mi je suprugu jedan običan portir vukao po fotokopirnici Ekonomskog fakulteta kao jednu običnu vreću ili džak, bilo bi fresaka po zidu.

 3. Jovance kaže:

  Poznati istinoljubac Grubor… procesljajte malo poslovanje fakulteta, pa ce vam ova epizoda delovati smesno.

 4. Sumnjivo... kaže:

  Veoma kratka izjava, dakle sumnjiva.

 5. Mir kaže:

  Ne znam Grubora, ali kada vidis tu facu…prosto takvim ljudima ne mozes verovati!

 6. Schumi kaže:

  Zaeban neki portir. Mora da nije valjao kopir aparat.

 7. punisher kaže:

  Muka mi je od ovakvih slucajeva a ima ih po celoj Srbiji. To je znak primitizma. I Subotica je postala obicna srbijanksa selendra gde vlada glupost i nekultura. Sve se resava batina i pretnjama. Eno ga onaj cika je pretio smrcu a jos je na funkciji. To je prava slika naseg grada…..

 8. Zoran kaže:

  Pod hitno ispitati naručioce ovako gnusnih laži. Svi ovi događaji vode do pokušaja državnog udara! Sprečiti dok nije kasno!

 9. Spasen odlaskom kaže:

  @punisher

  Subotica još iz vremena SFRJ nosi „epitet“ najvećeg sela u Jugoslaviji, a to nema nikakve veze sa „srbijanstvom“.Da ste ikada promolili nos iz nje shvatili biste da je oduvek takva. Armija lokalpatriota oduvek brani „subotičke vrednosti“ a sve ostale bolje i kvalitetnije smatra „dođoškim“. Zato konstantno iz nje glavom bez obzira beže oni koji ne žele da je uvuče u njenu samopropast. Subotica sebe smatra Univerzumom, za nju drugo ne postoji. Gospodo palančani, provincijalci, malograđani… postoji, itekako. Daleko bolje. Živeli vi meni u vašoj „lepoj“ Subotici. Onoj kojoj njen simbol, Gradska kuća, svake godine potone po jedan centimetar, koja se urušava od podzemnih tunela i voda, koja je izgrađena na bari, močvari, mrtvaji, koja na silu živi u nacionalnoj netrpeljivosti i mržnji, u uklanjanju ljudi sa znanjem i novim idejama. Živela Subotica, živela Mrtvaja, živela Propast!

 10. Lazarus1Long kaže:

  Kao i na vlasti… svi koji su igrali premijerovu/predsednikovu odnosno dekanovu igru dobro su prošli. Da li se on zvao Leković, Vunjak, Grubor,…..

 11. ffilozoff kaže:

  Namece se pitanje-Sta je OVAJ ustvari reko???Reko je- Tvrdnje su netacne i ON resio problem??? On je dekan valjda, a ne policajac islednik??? Stice se utisak da je ovo vlast koja samara gradjane,a grad tone,svi beze od samara….na kraju ce se medjusobno samarati….A samar BOLI i fizicki,a jos vise psihicki!!!

 12. ffilozoff kaže:

  P.S. Ceci oderu fasadu kuce,pa skoce svi mediji i policija…a ova nesretna devojka pokaze DOKAZ,i nikom nista….eeee,gde Mi zivimo

 13. Bankar kaže:

  prosvetli nas dekane

OSTAVITE KOMENTAR