Demoliranje Vojvodine u slici i reči

Veliki dan, velika utakmica i rezultat – a samo tri boda.

Smenjivali su se kiša, sunce i golovi kao na traci.

Onaj ko je istrpeo sve ćudi prirode u aprilu na Spartakovom stadionu, imaće šta da pamti. Plavo bela simfonija !

GOOOOL !

Posredstvom televizije, ovaj trijumf je video i ostatak zemlje.

Punjenje Slaninara

Koji je rezultat na semaforu ?

Kriger odnosno Ratko Buturović, vlasnik Farme

Samo Sloga Spartak Spašava

Puče petarda !


Gostujući navijači nisu mogli da trpe takva poniženja. Oborili su ogradu ispred policije, pa se pokazalo da organi reda uopšte nisu bili spremni za dejstvo. Bili su se spremili da zevaju dva sata posle ručka i završe smenu za danas.

 

Konsternacija na jugu

Epilog

I za kraj, opet stari problem. Iza severne tribine, gde je parking, i dalje živi Šandorska bara. Tuda prolaze navijači sa severa, istoka i zapada, koji idu prema Prozivci. Neshvatljiva je ovolika nebriga za neposrednu okolinu stadiona.

Poseban problem je zabrana unošenja kišobrana na tribine. Može biti da je to iz razloga bezbednosti ali se to direktno odražava na posetu, pogotovo na dve poslednje utakmice kada je padala kiša. Kada jednom neko odustane, posle ga je teško vratiti na stadion a na gubitku su svi.KOMENTARI

 1. navijac 024 kaže:

  svaka cast za ovo poslednje ! pravda za kisobrane!

 2. adkersu kaže:

  Kišobrani su verovatno zabranjeni zbog bezbednosti ne baš svih ali većine onih koji sede u loži nadmoćno gledajući sa visine  na običan puk (kako to rade i u svakodnevnom životu). Na zapadnoj tribini je tzv. pozorišna publika, retko su glasni, navijaju na svoj način. Ovo me podseća na istorijsku anegdotu iz Srbije XIX veka: šta radi narod? Viče i buni se! Neka, steži još više. Šta radi narod? Još se više buni. Steži još više. A šta sad radi narod? Ćuti. E, onda popuštaj!!!

 3. nezavisni kaže:

  Barcelona – Real pada kisa tamo se moze kisobrane koristit  !!! Spartak -Vojvodina pada kisa e  pa bre tu ne  mozes kisobran da koristis  !!! Koji  smo mi narod ? Ima da kisne stoka !!! Kazu mi  smo u europi !!! VIDI SE.

 4. carlito kaže:

  Nemojte kukati za ogradom, ionako je bila zrela za remont. Sledeći put „radimo“ drugu polovinu. Sportski pozdrav iz NS 😉

 5. xxx kaže:

   

  carlito:

  Nemojte kukati za ogradom, ionako je bila zrela za remont. Sledeći put „radimo“ drugu polovinu. Sportski pozdrav iz NS ;-)

   

  Ponosni ste na vašu paradu budite i Beogradu! 😳 Ako vam odobri budući ministar unutrašnjih poslova!A neće kao ni prošle!

 6. smesno kaže:

  nisam smesnije uvrede video u zivotu..oko stadiona vam brlog a nama govorite da smo Farma..samo sam cekao Ekrema da iskoci iz sume..

 7. MARINCI-CENTAR kaže:

  BATO MI TE VOLIMO!

 8. stormwatch kaže:

  Ko gubi ima pravo i da se ljuti, ali tim koji svi guraju da bude medju prva tri, namestaju mu utakmice, dosudjuju svakakve sci-fi stvari pa ovako fenomenalno izgubi kada nema protekcije nije nista drugo nego TRUBA! A sto se tice srusenih tribina, pa to je sasvim normalno, Novosadjani su bili i ostali divljaci.

 9. nezavisni kaže:

  Dali je iko uhapsen zbog nereda ???

 10. Jeaaa kaže:

  jesi ti zaboravio da zivis u srbiji? Ovde zbog nanosenja tezih telesnih povreda niko ne bude uhapsen, a zbog ograde ce mnogo da se trude da uhvate krivca..

OSTAVITE KOMENTAR