Iz freelancinga u preduzetništvo i nova verzija WordPress-a


Event Details


Kako iz freelancinga u preduzetništvo i najnovija verzija WordPress-a u fokusu prvog WP meetupa u Startit Centru Subotica

U utorak, 12. februara, od 18 časova, biće održan prvi WordPress meetup u Startit Centru Subotica, u saradnji sa zajednicom WordPress Srbija.

Tokom ovog događaja posetioci će imati priliku da slušaju dva predavanja.

Slobodan Mirić će ispričati kako to izgleda kada se sa freelancinga prelazi u preduzetništvo, koje su prednosti i beneficije i šta se sve može postići kroz preduzetništvo što nije moguće kroz freelancing.

Posle ove teme Milan Ivanović će predstaviti najnoviju verziju WordPressa (5.0) koja donosi pregršt novina za korisnike, a među najvećim je upravo uređivač. Otkriće i kako najbrže pokrenuti WordPress instalaciju na računaru. Prolazeći kroz verziju 5 takođe objasniće i zašto je jako bitno ažurirati sve na najnovija izdanja.

O predavačima

Slobodan Mirić je web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama, poslednje dve godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija. Pored Front end programiranja i WordPressa, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje ‚‚Never stop learning” koju prenosi na druge.

Milan Ivanović, front end developer sa obimnim iskustvom u web razvoju i web dizajnu. Bavi se kreiranjem high-end, responsive web stranicama koristeći WordPress.

Prijava

Prvi WordPress meetup u Subotici će biti održan u utorak, 12. februara sa početkom u 18 časova u Startit Centru (Korzo broj 1, drugi sprat). Prijava na ovaj događaj je besplatna, ali obavezna putem ovog linka.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR