Tehnike pamćenja


Event Details


Pozivamo sve mlade da učestvuju u onlajn interaktivnoj soft skills radionici na temu: “Tehnike pamćenja”, koja će biti održana u sredu, 16. septembra 2020. godine, sa početkom u 18 časova, preko aplikacije “Zoom”. Organizator radionica je Fondacija “Danilo Kiš”. Učešće je besplatno.

Ljudsko pamćenje je oduvek fasciniralo čovečanstvo. Kako se može zapamtiti veliki broj činjenica uz malo truda? Kako se mogu zapamtiti podele i klasifikacije? Uz odgovarajuće tehnike je sve moguće. Radionica je zamišljena kao spoj teorije i prakse sa što više praktičnih primera iz života. Takođe planirano je da učesnici provežbaju tehnike na licu mesta uz kasniji nastavak vežbanja kod kuće.

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

– da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;

– da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 15. septembra 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 10-tak minuta pre radionice.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR