Detox šišanje u Borovo ulici

Svakog dana izloženi smo hiljadama jakih toksina. Oni su svuda: u vodi koju pijete, u hrani koju jedete, u vazduhu koji udišete… Ovi toksini se akumuliraju u telu, utiču na funkcionisanje vitalnih organa – kaže se u reklami za detox jastučiće koje idu pod stopala.

Ako čovek pogleda oko sebe, videće da mu grad nudi više načina da se oslobodi otrova. Nekad je bilo dovoljno da operete ruke, svašta ima u crnom ispod noktiju, govorile su keve… a danas se radi detox. U ponudi je detox masaža, ispred BIO prodavnice piše detox sirup, u BOSSu je popularno piće Urban detox…Postoji čitav niz kulinarskih recepata koji u imenu imaju ovu reč. Zatim čaj, pa detox dijeta…pa zašto ne bi bilo i šišanje detox. Frizerka kaže da je to u stvari šišanje rascvetalih krajeva kose. Ko ima rascvetale krajeve – pravac detox !KOMENTARI

 1. Serotonin kaže:

  Svako doba ima svoju modu. Eko, bio, detox, sta je sledece videcemo uskoro. Moj predlog je – Ultimativna transmeditaciono – ekolosko-bioloski veganska detoxikacija. Pri tome obavezno obratiti paznju i strogo voditi racuna o specificno individualnim porebama pojedinca i neizostavno paziti na lunarno – stelarnu konstelaciju koja je bila prilikom rodjenja detox kandidata. Savremena prehrambena i farmaceutska industrija, ne samo da nas truju nego nam i produzavaju zivotni vek i to samo zbog toga da bi nas sto duze mogli trovati njihovim toksinima. Covecanstvo mora obavezno uciniti nesto po tome pitanju.
  U srednjem veku su kroz gradove i sela prolazile kolone tzv. „Flagelanata“. Bicevali su sami sebe ili jedni druge radi detoksikicije od svojih greha pred dolazaci kraj sveta i sudnji dan. (koji samo sto nije) Njihovo samokastigovanje je bilo korisno i uspesno. Sprecili su propast sveta, a sudnji dan kao sto je opste poznato je dosada izostao. Sve je stvar perspektive iz koje gledamo na stvari. Mi se zgrazamo nad sudbinom ljudi koji su okovima veslali na galijama, ili koji su po robijasnicama ceo dan tucali kamen, a divimo se ljudima koji po ceo dan ne izlaze iz teretane.

 2. Pravdoljub kaže:

  Uzimanje para lakovernima..

 3. Rastislav kaže:

  A detoksikaciju tela jedino radi jetra. Nju cuvajte! Ovi ostali vam maznjavaju pare.

OSTAVITE KOMENTAR