Doktorka iz Subotice zaustavila automobil zbog udesa, pokosio je kamion

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć desila na autoputu kod Stare Pazove poginula je doktorka Tijana Pavić (41) iz Bačkog Dušanova kod Subotice.

Nesrećna žena radila je u Domu zdravlja u Subotici.

Prema prvim saznanjima, inicijalnu nesreću izazvao je vozač BMW-a koji je vozio preko 200 na sat, on se sudario sa kamionom, a nakon toga se formirala kolona.

Nesrećna žena, koja je inače lekar opšte prakse, stradala je kada je zaustavila automobil zbog udesa koji se dogodio na auto-putu, i u tom trenutku na njen automobil naleteo je kamion, saznaje „Blic“.

Pavić je bila za volanom automobila „reno klio“ i kretala se ka Beogradu kada je ispred sebe videla slupana vozila koja su učestvovala u udesu.

Nekoliko automobila se zaustavilo na auto-putu, Pavić je, takođe, stala u kolonu zaustavljenih automobila.

Međutim, u tom trenutku na njeno vozilo naleteo je kamion koji je smrskao automobil i nju usmrtio na licu mesta.

– Svi smo stali zbog udesa koji je izazvao „bmw“ kada je sa 200 na sat udario u kamion. Zaustavilo se nekoliko automobila, svi smo upalili četiri žmigavca, kao i ta devojka. Međutim, kamion je udario u nju, a da nije ni zakočio i ubio je na licu mesta – pričaju očevici stravične nesreće.

Sa Tijanom se u automobilu nalazio muškarac Zoran P. (41) koji je u nesreći zadobio teške telesne povrede.

Kako saznajemo on je sa teškim prelomima prevezen u Urgentni centar u Novom Sadu.

 

Blic

 KOMENTARI

 1. vitabrevis kaže:

  Ako neko, prema Vama, ispaljuje projektil, teži od JEDNE TONE, koji se kreće brzinom od preko 200 km/h, bez razmišljanja pucajte u njega! Vožnja automobila, ovom brzinom na putevima gde je maksimalno dozvoljena brzina 130 km, mora biti kategorisana kao ubistvo u pokušaju!

 2. Pravdoljub kaže:

  Slava joj ! saučešće porodici, rodbini, prijateljima i poznanicima. Saputniku želim brz i uspešan oporavak.

 3. croat kaže:

  Koje s..e 🙁 Tuga. Vozaci kada naidjete na kolonu i stajete obavezno cetiri zmigavca! Nekazem da je to spas ali je veca veravatnoca da ce onaj koji dolazi iza vas primeti da se nesto desava.

 4. paulina kaže:

  strašno….jako mi je žao, doktorica je bila divna osoba, bila je moja doktorica, đao mi je njene porodice, ali sam ujedno i izuzetno ljuta, svaki čas menjaju neke zakone, smetaju im automobili starriji od 15 god….nije problem u automobilima, nego u vozačima…vozači koji imaju starije automobile neće divljati, nego će malo više paziti od onih bahatih koji imaju mlađe automobile, a svi znamo da u ovoj državi samo odabrani mogu da kupe mlađe automobile od 15 god. i to su uvek neki lopovi, koje se danas zovu uspešni poslovni ljudi, kojekakva bagra, a oni su ti što se bahate po putevima, kako nije “ jugo “ vozio dvesto na sat, nego BMV…o tome ja pričam, i takvi bahati nikom ne odgovaraju, milicija ih čak ni ne zaustavlja, i zbog takvih ljudi ginu, a oni svaki put prolaze nekažnjeno…i u ovoj nesreći su stradali oni koji su se pridrđavali „reda i zakona“, ….još i sada sam u šoku zbog doktorice, bila je izuzetna osoba…..saučešće njenoj porodici

 5. Kamperke kaže:

  Nasa doktorka☹️… Ne odosmo na tu nasu kafu, nikada. Bila je žena puna života i imala velike planove. Sve nestade u jednom trenu.

 6. Lenin kaže:

  Dobijem ja fotografiju i poziv jer sam vozio juga sa 46 u zoni škole,gde je 45 max dozvoljeno.Platim 2.5k i fertik.Od tada jako pazim da u zoni škole pokazatelj brzine striktno bude na 40,jer ja se ne sećam da sam vozio preko toga.Tko mi garantuje da nisu naknadno retuširali sliku da bi sakupili dovoljno bonusa.Odeš,platiš i raduješ se ko majmun svom pimpeku,što umesto 5k plaćaš 2.5k.Zbog 1km nesigurnog prekršaja na 5km tolerancije.Samo još da dodam:na toj relaciji zoni škole kada smanjim brzinu po ps-u,onda me čak i autobusi obilaze.Za taksiste da ne kažem ništa.Operisani su od pokazivanja smera kretanja.a piče po Karađorđevoj obilazeći vozila koji kreću sa dozvoljenom brzinom.Kamioni deto.A od bajkera ne smem nikad da skrenem sa sporednog puta na glavni,jer nisam u stanju da ni odprilike šacujem njihovu brzinu,tak da sam rešio da ih bolje sačekati da prođu.Već mi se bezbroj puta pokazala da takvi oprez nije za odmet,zato i kod vozila koje prepoznajem po njušci(audi,bmw,merdžo…),bolje sačekati.

 7. Gradjanin X kaže:

  @vitabrevis tako je! Ali ne kvalifikovati kao ubistvo u pokusaju, nego ubistvo sa (pred)umisljajem! Znao si da si za volanom projektila – odgovaraj! A za vozaca kamiona isto tako…

 8. Tamara kaže:

  Moje saucesce,bila je izuzetno dobra doktorica….
  Zao mi je jakooooo☹☹☹☹☹☹☹

 9. Slavica kaže:

  Divno ljudsko bice,bila je primer kolegama pojedinim kako se ophoditi prema pacijentu,bila je COVEK.Pocivaj u miru andjele.Puna sam tuge.Porodici iskreno saucesce.

 10. STeve kaže:

  @pailina

  Nemoj preterivati, nismo svi lopovi koji imamo aute mladje od 15god. A za sve ostalo si u pravu. Problem apsolutno jeste u glavama vozaca i korupciji.

 11. Vozač kaže:

  @Lenin
  ako si na sporednom putu nema šta da šacuješ NEMAŠ pravo prvenstva prolaza i tačka nije to kladionica.
  @Gradjanin X
  Ako je pod dejstom alkohola ili droga bio profesionalni vozač obavezno da odgovara za ubistvo. Inače svako greši tu je skupa greška bila gde će puno njih tugovati do kraja života.
  Moje najiskrenije saučešće porodicama.

 12. Lenin kaže:

  @Vozač Ako ja izlazim na glavni put,a onaj koji meni dolazi sa leve strane od orientira autobuske stanice,pa naravno pridržava se saobraćajnih propisa tj vozi propisanom brzinom,a ja skrenem prema njemu,srest ćemo se na pola puta za nekih 5-6 sekundi!Vožnja kulturnih vozača!Ali ako sroljo već piči u zoni školi sa 100 i još povećava na izlazu do besa,onda se sretnemo kod portira nebesa!Daj bre,znaš o čemu škrabam.Kačiš mi se kao stormika na illiberale,jer si takvi Vozač!

 13. marko kaže:

  Strašno.. saučešće …

  Četiri žmigavca: na auto-putu kada je zastoj zaista treba stati i uključiti sva četiri žmigavca, ali je isto tako važno da poslednji automobil u koloni bude na 100-200 metara od vozila ispred sebe, treba da gleda u retrovizor i čim spazi ozilo iza sebe da se polako približava. Vozilo iza bi trebalo da učini isto itd.

  Ovo je uobičajena praksa u Nemačkoj gde se na pojedinim deonicama i može voziti preko 200 km/h, ali ih je iskustvo naučilo da primenjuju mere dodatnog opreza… ništa to ne garantuje, ali smanjuje verovatnoću udesa.

 14. Tünde Szabó Tóth kaže:

  Moje iskreno saučešće,poznavala sam je od djetinjstva,družili smo se na pauzama između časova …Šokirana sam!Saučešće porodici Pavić,a suvozaču brz oporavak!

OSTAVITE KOMENTAR