Dom medija u Aginoj ulici

Dom medija koji se gradi u Subotici, u susedstvu Mađarske kuće, sada već ima svoje lice. U novoj zgradi u Aginoj ulici, koja će biti gotova do proleća, biće smešteni Panon RTV, severnobačka redakcija Mađar soa i nedeljnik Het nap. Mađarska kuća će biti preuređena kada se iz nje isele SVM i Nacionalni savet Mađara.

To je medijska kuća koja će u budućnosti  moći da opslužuje interese onih koji tu žive. Ova investicija će omogućiti i bolji protok informacija između Beograda i Budimpešte, a vojvođanski mađarski mediji će imati ulogu mosta u svemu tome.KOMENTARI

 1. Stormwatch kaže:

  Eto nagrade mađarskim medijima od lokalnih vlastodržaca. Zaslužiše je vrednim botovanjem. Baš je potreba jedna zgradurina kako bi se omogućio protok informacija između dve države. Očigledno nikad nisu čuli za internet. Budi Bog sa nama

 2. Građanin kaže:

  Ja ne razumem zašto treba i ovo doživeti negativno… Ja mislim da svaki razvoj je dobar za naš grad i ovom slučaju izgradnja medijske kuće je to…

 3. arhitekta 1 kaže:

  fina zgradica, drago mi je te ulice, do pre godinu dana nije ni licila na ulicu. Sad je kao neka prava evropska ulicica, ali sam primetio da i dalje ljudi parkiraju bahato u toj ulici, madabi je trebalo zatvoriti za saobracaj.

 4. avet kaže:

  @Stormwatch
  Pa naravno da je potrebna takva zgradurina sa puno ljudi, jer bez subotičana nema nikakvog protoka informacija između dve države.
  Oni u Beogradu ne znaju mađarski, a ovi u Budimpešti ne znaju srpski, a subotičani govore oba jezika, pa je ova zgrada iz ovog razloga izuzetno važna.

 5. stormwatch kaže:

  Molim administratore preuvazhenog sajta da obrate paznju sa kojeg maila dolaze poruke pisane pod nadimkom stormwatch….posto originalni stormwatch ne dolazi na ove vukojebine vec skoro dve godine. Hvala.

 6. djomla kaže:

  Koja uzasna arhitektura. Prizemni i spratni deo potpuno nesrazmerni. Neka se samo spali onaj ko je osmislio da na istu fasadu stavi minijaturne prozore u visini kukova kod prolaznika u prizemlju i velike stakle povrsine na gornjim etazama. Dete u osnovnoj skoli kada crta kucu, nacrta bolje proporcije. Gledas ovaj prost i nemastovit presek i ne mozes da verujes da su mogli da promase bas toliko.

  Mada mogli su i gore.

 7. Megatron kaže:

  @djomla

  Aj ne seri 🙂

 8. ? kaže:

  Kako se mogu oprati oni prozori na zgradi pored?
  Uzasno me nervira kada lepa zgrada koja je sva u staklu ima te fleke, mrlje po staklima koje se nikavim sredstvom ne mogu skinuti. To su fleke od rdje samo ne znam da li od šarafa ili od metalnih okvira koja drze ta stakla

OSTAVITE KOMENTAR