EU kutak za omladinske projekte

Od septembra 2012. godine Fondacija „Danilo Kiš“ u saradnji sa udruženjem “Evropski pokret u Srbiji, Subotica” poziva mlade da sarađuju na izradi projekata iz oblasti omladinske kulture i stvaralaštva u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište”. EU kutak je osmišljen kako bi se mladima omogućilo da svoje kulturne potrebe izraze u formi ideje i uz pomoć stručne osobe i tehničkih resursa, koje obezbeđuje Fondacija, pretoče u svoj lični kulturni projekat koji bi se realizovao u saradnji sa Fondacijom „Danilo Kiš“.

Fondacija „Danilo Kiš“ mladima na raspolaganje nudi svoj prostor, računar i pomoć stručnog lica, dok će „Evropski pokret u Srbiji, Subotica“ pomoći mladima kroz povezivanje sa mogućim donatorima i u pribavljanju stručnih publikacija.

 

Svi mladi ljudi, neformalna udruženja mladih, udruženja građana, umetnici, kulturni radnici i ostali pojedinci sa teritorije Grada Subotice koji su zainteresovani da se angažuju u okviru ovog projekta mogu da nas posete u prostorijama Omladinskog kluba “Skladište“ svakog radnog dana u period od 12 do 14 časova. Odabrane projekte će mladi moći podneti na finansiranje odgovarajućim fondovima i donatorskim institucijama u zemlji i/ili inostranstvu uz pomoć Fondacije “Danilo Kiš” i “Evropskog pokreta u Srbiji, Subotica”.KOMENTARI

  1. Dragiša kaže:

    DANILO KEŠ 🙂

  2. Barbara kaže:

    ma hajte molim vas dokle ćete nas zamajavati raznim „projektima“ od kojih KORIST ima samo određena grupa ljudi. Sve je to zamajavanje naroda i omladine a velike pare uzima neko drugi! Omladina se ponada da može da napiše projekat i nešto zaradi ali nema šanse, novac je već unapred raspoređen!

OSTAVITE KOMENTAR