Fotografisao se sa poznatima, bio delegat navijača FK Vojvodina, a sada…

Subotičanin Čaba Der (39), koji se tereti za ubistvo Nebojše Markovića (37), zeta Aleksandra Šarca, člana bande „Pink pantera“, još je u bekstvu! Prema rečima izvora lista ALO, osim toga što je Čaba Der profesionalni ubica, koji se nije krio ni pri samoj likvidaciji Markovića, u periodima dok je bio na slobodi nije se naročito trudio da bude nevidljiv! Bio je u društvu mnogih poznatih ličnosti i fotografisao se sa njima, a bio je čak i delegat navijača FK Vojvodina.

Sa Đanijem na veselju (foto: privatna arhiva)

 

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, kaže za list ALO da je reč o poremećenoj ličnosti kojoj je ubijanje rutina, a da je sada na meti i svojih nalogodavaca.

– Ličnostima poput Čabe je ubijanje normalna stvar i obična rutina. Videlo se i na snimku kako hrabro prilazi, puca i zatim odlazi kao da se ništa nije dogodilo. On je bio poprilično siguran, jer je za to svakako bio dobro pripremljen.  Njemu je bilo najvažnije bilo da taj posao obavi. Takve ličnosti ne razmišljaju o tome šta će biti posle, to su ljudi koji su navikli na robiju i znaju da će kad-tad biti uhapšeni, njima je najvažnije samo da taj posao odrade, tako da je njima sve to rutina i uobičajena stvar. Zato se on ponaša tako komotno, kreće se po kafanama, događajima, a to se može videti i na njegovom profilu na Fejsbuku, recimo. Njemu je to važno jer su plaćene ubice cenjene. Reč je o poremećenim ličnostima. To je propust našeg društva, takve osobe bi posle robije trebalo da se javljaju na svakih 15 dana, da se zna gde se kreću – navodi Spasić i dodaje da je Čaba sada nakon ubistva posebno opasan:

– Poenta je da se sada radi o izuzetno opasnoj ličnosti. Ne samo zato što je naoružan i što može da pruži otpor policiji, nego, s obzirom na to da je otkriveno o kome se radi, sada i naručilac ubistva, onaj koji ga je poslao da ubije metu na Banovom brdu, želi da ga likvidira, jer je i njega doveo u opasnost. Sada se radi o izuzetno užarenoj ličnosti, koja je u dvostrukoj, trostrukoj opasnosti. Znači, može još nekog da ubije, juri ga policija i jure ga oni koje može da oda da su ga poslali da ubije čoveka – navodi za list „Alo“ Božidar Spasić.

Policija i dalje traga za osumnjičenim, koji je u bekstvu.

 

ALOKOMENTARI

 1. ffilozoff kaže:

  Mozda ima neke veze sa ubistvom u SU ???

 2. Pepinyo kaže:

  Sve znate !!! A uhvatit ili otkrit gde se nalazi to ne !!!

 3. X-MEN kaže:

  @ ffilozoff
  Kojim ubistvom ?

 4. ffilozoff kaže:

  Mirka ?

 5. X-MEN kaže:

  ffilozoff @
  Bio je onda u zatvoru, kad je Mirko ubijen , mada sad će deru da nakače sva ubistva u okolini i regionu !

OSTAVITE KOMENTAR