Fudbalerke Spartaka u poseti Kolevci

10.decembar 2015.godine – Delegacija šampiona Srbije u ženskom fudbalu ŽFK „Spartak“ povodom svetske nedelja osoba sa invaliditetom posetili su Dom za decu u razvoju „Kolevka“ i tom prilikom im donirali razne poklone. Deca smeštena u domu izvela su kraći program, u koji su se popularne plavo-bele „golubice“ aktivno priključile i zajedno sa decom plesale do kraja priredbe.

Mica

Nisu „plave golubice“ slučajno odabrale današnji 10. decembar, datum koji je UN proglasio za Svetski dan ljudskih prava, datum koji treba da nas podseti i ukaže na značaj poštovanja prava i dostojanstva svakog pojedinca, na poštovanje međunarodnih zakona i na negovanje vrednosti humanog i tolerantnog društva.

Sportski direktor kluba Bojan Arsić se u ime svih igračica, stručnog štaba i rukovodstva kluba zahvalio Kolevci na prelepom gostoprimstvu i trudu koji su uložili da bi dočekali naš kolektiv. Hvala divnoj deci i divnom osoblju što su nam omogućili da uživamo u današnjem programu koji je bio pun dečje radosti i ljubavi. Fudbalerke Spartaka tradicionalno podržavaju sve humanitarne akcije u gradu, pa njihov maksimalni doprinos ni ovoga puta nije izostao. Sa zadovoljstvom smo prihvatili da budemo deo ove humane akcije, a takođe ćemo nastojati da humanitarne akcije ovoga tipa i u budućnosti podržimo u granicama naših mogućnosti.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR