Futsaleri Lampone Meridijana najbolji

Lampone Meridijan osvajač je 45. novogodišnjeg turnira u malom fudbalu u Subotici. Oni su u finalu savladali Šeki enterijere sa 8:3 i osvojili ček u vrednosti od 400.000 dinara.

Rano primljeni gol poljuljao je samopouzdanje domaće ekipe, tako da je tim sastavljen od iskusnih futsalera i reprezentativaca, uz jednog Brazilca, vrlo brzo došao do tri gola prednosti, a kada su Šeki Enterijeri došli do prvog gola, odmah vratili prednost. Svaka neizvesnost otklonjena je u drugom poluvremenu, za konačnih Šeki Enterijeri – Lampone Meridijan 3:8.

rtv

„Ovo nam je treće finale, sedmo učešće, prva titula. Jako smo srećni oduševljeni, baš nam je drago što smo osvojili ovaj turnir koji nam je jedini falio u našim vitrinama“, kaže Željko Malina, iz ekipe Lampone Meridijan.

„Trebalo nam je više sreće u nekim situacijama da bismo mogli da uđemo u neku egal završnicu, ali eto – šta je tu je, probali smo da im pružimo otpor“, ocenio je Veselin Guberinić iz ekipe Šeki Enterijeri.

Treće mesto i ček na 50.000 dinara osvojila je ekipa Agrarpromet, Šeki Enterijeri zaradili su 100.000 dinara, dok je za prvo mesto Lampone Meridijan osvojio 400.000 dinara. Sve utakmice ovogodišnjeg turnira pratio je veliki broj posetilaca.

„Mislim da je organizacija veoma uspešna, da smo napravili jedan veoma dobro organizovan tim i samim tim puna hala je pokazatelj da je sve proteklo u najboljem redu“, kaže generalni sekretar Sportskog saveza Subotice Goran Marinković.

Po prvi put ove godine organizovan je i turnir za decu rođenju 2009. godine, gde je prvo mesto osvojio Fudbalski klub Subotica.

 

RTVKOMENTARI

 1. grkljan kaže:

  A na kojoj poziciji igra ovaj balvan na slici/ drugi sa desna / ?!?

 2. Le kaže:

  A STA JE DOBILO 2009-god??…mogli su im dati PO KREMBANANICU

 3. gagi kaže:

  Balvancina…..
  igra po kafanama…

 4. djuka kaže:

  kako je prosao ElektroMoki As?
  nigde ne vidim…

OSTAVITE KOMENTAR