Gde parkirati automobil kod bolnice?

Ukoliko treba da idete u Opštu bolnicu pitanje na koje treba da dobijete odgovor je: gde parkirati? Unutra ne smete, a ispred uništavate zelene površine.

 

Ispred privremenog ulaza u Opštu bolnicu pešaci  i biciklisti ne mogu da prođu od automobila koji su parkirani jedni na druge. Haos u parkiranju samo povećava problem oko bezbednosti učesnika u saobraćaju. Pre nekoliko dana na medicinsku sestru koja je išla na posao je naleteo jedan naš sugrađanin automobilom i pobegao sa mesta nesreće. Na svu sreću nije bilo težih posledica. Niko ne poštuje pravila. Građani smatraju da bi trebalo da se bolje obezbedi raskrsnica.

Taksisti, koji su parkirani preko od bolnice smatraju da bi trebalo da se postave znaci za usporavanje saobraćaja, jer  u ovom delu grada saobraćaj je izuzetno frekventan.

 

U  gradskom savetu za bezbednosz saobraćaja objašnjavaju da je saobraćajnica obezbeđena po svim pravilima. Saobraćajnim znacima je obeleženo da su radovi u toku i koji je alternativni ulaz u bolnicu. Problem su, po njima, nasilini vozači koji ne poštuju pravila.

 

Bez obzira na to, prilikom realizacije projekta rekonstrukcije Izvorske ulice očigledno nadležni nisu razmišljali o tome, gde će  parkirati automobile posetioci parkirati.KOMENTARI

 1. dexy86 kaže:

  Može se parkirati unutra u dvorištu, samo je ulaz sa strane ktc i može se slobodno uči i izaći, i ima dosta parking mesta, već smo par puta bili.

 2. jasso kaže:

  a zasto treba da se parkira pred samu kapiju bolnice,moze se parkirati na parkinge na prozivci i okolnim ulicama i tih 200-300 metara otici pesice,a ako neko nije u stanju zbog bolesti da hoda ,takve ce pustiti da udju i u bolnicu sa kolima.

 3. Sub kaže:

  Preko puta, sa desne strane zapadnog ulaza na stadion postoji velika površina koja je nekada služila kao parking i nalazi se manje od 100m od ulaza u bolnicu.

 4. xxx kaže:

  Pa neko se mogao setit da grad iznajmi parking bivseg Zipera!ILI izvođač radova!!!

 5. krass1 kaže:

  Ne mozemo od Antelja traziti da napravi neki plan u vezi bezbednosti u saobracaju, bilo kada i na bilo kom mestu u gradu, kada on pojma nema o tim stvarima. Na to mesto se uvukao kao stranacka licnost ( kadar ) i zavrsio je posao.
  A sto se tice bahatosti pojedinih vozaca, to stoji. Svakodnevno smo svedoci kako se parkiraju ispred ulaza u prodavnice, ispred trafika…iako je tamo trotoar ili biciklisticka staza. Posto bi najvise voleli da mogu autom uci u prodavnicu, pazariti sto treba, platiti i otici bez da napustaju auto, sto bi sad parkirali kola 200- 300 metara dalje pa prepesacili ostalo.

OSTAVITE KOMENTAR