Golubice kao Orlovi

U četvrtak su u Suboticu doputovale članice ženske A selekcije Srbije na proputovanju do Austrije. Njima se priključilo i 8 igračica Spartaka, koje su na spisku A reprezentacije, i to (s leva na desno): Marija Radojičić, Aleksandra Savanović, Marija Ilić, Mirela Tenkov, Violeta Slović, Ana Ivanov, Nevena Damjanović i Jelena Čubrilo.

 

Reprezentativke Srbije treniraju na Spartakovom stadionu, do subote 26. maja, nakon čega će otputovati za Purbah u Austriji gde igraju prijateljsku utakmicu sa reprezentativkama Austrije. Ta utakmica će biti poslednja provera naših devojaka pred dve odlučujuće kvalifikacione utakmice sa Hrvatskom (Vrbovec 16. jun) i Holandijom (Jakovo 20. jun).

 

Da vas podsetim, Srbija se trenutno nalazi na trećem mestu iza Holandije i Engleske, a u kvalifikacionoj grupi su još Slovenija i Hrvatska. Kvalifikacije se odvijaju za učešće na EP koje se održava 2013. godine u Švedskoj.

 

Jesenas su fudbalerke Srbije napravile prvorazredno iznenađenje igrajući nerešeno 2:2 protiv Engleske, jedne od najboljih evropskih i svetskih selekcija.

 

Zbog reprezentativnih obaveza i odsustva velikog broja igračica, poslednje kolo nacionalnog prvenstva se neće igrati predstojećeg vikenda nego 02. juna. ŽFK Spartak će u poslednjem kolu igrati na domaćem terenu protiv ekipe Novog Bečeja.

 

 

 

 KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR