Gradi se nova benzinska pumpa

Investitor Naftna industrija Srbije gradi novu, veću benzinsku pumpu odmah do svoje stare na ulazu u grad iz pravca Žednika. Stara pumpa je u stvari nova, obnovljena ne tako davno, ali je njena lokacija na tom mestu skoro pola veka. Na mesto stare, koje će biti srušena, Grad se obavezao da izgradi kružni tok i tako donekle pojednostavi ovu raskrsnicu, preciznije, izlazak na čantavirski put.

Kraj avgusta je rok da NIS završi radove i Aleksandrovo dobije jedan nov moderan objekat. Jedino je na gubitku malo naselje u Tolminskoj koje je izgubilo lep travnati teren za mali fudbal.

šezdesetihKOMENTARI

 1. avet kaže:

  Što volim miris benzina da udišem sedeći na terasi stana pored benzinske stanice.

 2. Bunja kaže:

  Odrastali smo na toj travi 80tih i ranih 90tih. I žao mi je što nismo okupili ekipu još jednom dok nisu ušli bageri… To su bili dani! Pozdrav svima koji se prepoznaju kao članovi ekipe!

 3. Test driver kaže:

  Kruzni tok je uvek dobro dosao, pogotovo na lokaciji kao ova! Raduje me ova vest i nadam se da ce ispostovati tok za izgradnju.

 4. mitar kaže:

  Unistili ste decije igraliste da bi ljudima pod prozore napravili benzinsku stanicu. Sramota!

 5. EU građanin kaže:

  Predivan prizor za stanare u zgradi Tolminske ulice!!! Sa jedne strane groblje, sa druge benzinska pumpa i treće strane oronula fidelinka!!! Baš je kul !!!!

 6. komsija kaže:

  E sad stanari zgrade zahtevajte da vam izbetoniraju parking kad ste vec bez igralista ostali!

OSTAVITE KOMENTAR