Gradonačelnik Laban u obilasku prigradskih naselja

Mesni odbor SNS-a Ljutovo, u sredu je bio domaćin gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu, poslanici SNS-a Aleksandri Maletić, načelniku Severno-bačkog okruga Dragom Vučkoviću, članovima SNS-a iz Mo SNS „Tavankut“, kao i meštanima ova dva sela.

U toku razgovora sa članovima stranke i meštanima, koji su funkcionerima postavljali razna pitanja, najviše se govorilo o problemima vezanim za infrastrukturu i o pitanjima koje se tiču Tavankutske ambulante, koja kuburi sa specijalistima iz raznih oblasti: ginekolog, pedijatar, stomatolog… Između ostalog, razgovaralo se i o protiv-požarnoj zaštiti na teritoriji koju pokriva DVD “Tavankut“.


U narednom periodu očekuje se dolazak gradonačelnika Labana i u Tavankut.KOMENTARI

 1. Xpedient kaže:

  Lepo od Labana što je organizovao oproštajnu turneju.

 2. Ime kaže:

  Biće lekovito za sve da stvarno počne da obilazi. U velikom krugu.

 3. Salamander kaže:

  Zar ima smisla da se trudi kada većina poštenih građane jedva čeka da mu vidi leđa?

 4. Joso kaže:

  Ove godine su izbori za Mesne zajednice, pa zato se sad kao trudi.

 5. Tihi kaže:

  Bas nam je falio, bolje da uloze nesto u selo

 6. pantic kaže:

  Bice izbora… aktivni su u svim delovima drzave. A ako narod, al SVI, ne izadju na izbore i glasaju protiv AVSNS e bg onda…nek nas i dalje ponizavaju, kradu i nek onda vladaju ako nismo svi sposobni kao SNS-ovce da izadjemo na legitimne izbore i glasamo za mozda nas bolji boljitak bez ovog jednopartijskog robovlasnistva.Narode na nama je odluka, sedimo u kuci ili izadjemo na izbore!!!!

 7. Starosedelac kaže:

  Novi Žednik može da obniđe u velikom luku, bar što se mene tiče, a verujem i mnogih. Samo verujte, ima onih što se trude da im noge vire iz bilo čije guzice, samo da bi imali trenutnu korist.

 8. Filoksera kaže:

  Po sastavu „gledača“ tu je mirgešana bilo manje nego gostiju iz Tavankuta!

 9. Sofronije kaže:

  @ Filoksera – pa naravno, kad su dobili posetu kao partijski zadatak, ma važno je da vam je Biljana bila u publici, a di je ona – zna se…

 10. Ilija kaže:

  Labane gradski odbor ti je mrtav!Ne goji se prase uoči Božića!Prizori sa sastanka više priliče da budeš u društvu koalicionog partnera iz SDP a!

 11. maestro kaže:

  Fali vam na sajtu jos jedan simbol pa da mogu da kliknem “HAHA”

 12. Vuk Đukić kaže:

  Bogdane ne okreći leđa gazdi,izdaja ne valja.Zna se da ti nije strana.

OSTAVITE KOMENTAR