Grand kafa Deda Mrazovi poklonili jelku „Kolevki“

Zima nam je stigla sa Grand kafa Deda Mrazovima koji su proteklog vikenda posetili naš grad i zvanično najavili praznično raspoloženje. Ispred Roda Mega marketa, posetioci su učestvovali u radionicama za pravljenje ukrasa, fotografisali se sa Deda Mrazovima, dobili poklone, uživali uz sviranje i pevanje novogodišnjih pesama, a ceo program uveličalo je kićenje jelke koje je imalo posebnu čar. Svi prisutni su zajedno sa Deda Mrazovima ukrasili jelku ukrasima koje su sami napravili. Tako okićena jelka našla je svoje mesto u Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ u Subotici.KOMENTARI

 1. Razuman kaže:

  Cionisti sve gledaju da uniste, preko svojih sluga, „naprednih“ komunjara. Tako su uzurpirali i Svetog Nikolu i pretvorili ga u ovu zapadnjacku nakazu koja podstice decu na nemoral i siri povrsne vrednosti. Pljujte i negodujte koliko hocete. Verujem da je @Istina na mojoj strani.

 2. Esmeralda kaže:

  “Razuman” – na čemu si ti čoveče? Valjal’ to čemu? Đe i ja to da nabavim? Ovakav anti nick još ne videh!

 3. Istina... kaže:

  Agenturi istina i Istina ne daju spokoja. Istina je samo na jednoj jedinoj mogućoj strani, svojoj.

 4. JaPaja kaže:

  @Istinit i Razuman
  Imam razumevanje za vasa pisanja jer je istina da „Spajs“ („začin“) izjeda mozak od prve doze trajno dakle neizlecivi ste.

 5. Zoran kaže:

  Molim vas pročitajte!

  Ovde sam u par navrata bio potpisan pod nadimkom Zoran. Naručen da pored ostale grupe botova pišem nesuvisle komentare koji hvale režim i vladajuću garnituru.

  Posle nekih događaja koji su se zbili u štabu botovske firme kojoj pripada poznati „antisistem“ diskutant koji se predstavljao kao „Realan“ a sada i „Istina“, odlučio sam da izađem u javnost sa sledećom informacijom. Ovde je već neko naveo, a to ne znam da li je bila šala ili zbilja, (mada mislim da nije šala), da mu je dotični obećavao Bitkoin kriptovalutu za pisanje po ovom i drugim internetskim stranicama.

  Dotični „Istina“ je vrbovao mene da pišem za njegov projekat uzbunjivanja, spinovanja i konfuzije javnosti po celoj Srbiji, a za uzvrat mi je nudio godišnju parking kartu u nekom beogradskom parkingu, sa izgovorom da se ta karta ako je neću koristiti može lepo prodati za keš kao što to rade i drugi koje je unajmio. Kada sam kao nezaposlen odbio takvu neprimerenu ponudu, dotični mi je obećao isplatu u Doga novčić kriptovaluti. Na upit šta mi može reći o toj novčanici, poslao mi je neki sajt gde se vidi da ta kriptovaluta sadrži sliku nekog psa na kovanici, a sama kovanica ne vredi više od desetog dela Euro Centa. U našem podužem razgovoru u vezi isplate, on mi je pričao i o virtualnom novčaniku koji mi on otvori i on tamo onda uplaćuje te novčiće sa psom, ja dobijem šifre i imena i tako prilazim novcima. Kada sam pitao kako ja mogu da podignem te pare u banki, on mi je reko da ne brinem ništa i da to svi sada rade. Ja treba te novčiće da pretvorim u taj Bit Koin kriptovalutu i onda Bit Koin prodajem za keš ili ga čuvam dok Bit Koin kriptovaluta ne poraste. Niko od njegovih pomoćnika do dana današnjeg nije isplaćen ni u parking kartama ni u Doga Koin kriptovaluti, a spisak zahteva i zadataka se svakim danom povećava, dok su isplaćeni samo oni koji pišu poruke na vrhu cele lestvice, znači glavni Bosovi. Ovo će nekima izgledati smešno i neozbiljno, botovi u službi režima koji ovde non-stop izazivaju svađe će se naravno usprotiviti i prozivati me lažovom i prevarantom, ali to što sam napisao je istina pošto sve prepiske još uvek čuvam.

  Šema po kojoj se pišu poruke je sledeća. Postoji više različitih pravaca diskusije, sve zavisi od sredine. U Subotici koja je na primer višenacionalna i mešovita sredina, piše se svašta o manjinama sa namerom da se pod više nadimaka napravi opšta konfuzija i podgreje situacija u kojoj se posle lako provlače pretnje, osude, uvrede i prozivke osoba koje se protive takvom načinu komunikacije.

  Na prostoru Beograda, koji je i najbitniji za operacije Bot štaba, na svaku vest iz politike, a i na svaku koja nema nikakvih dodirnih tačaka sa dnevno političkim problemina, nastoje se pisati neistine i izmišljotine u vezi opozicionih stranaka, glorifikovati lokalne kriminalce i skretati pažnja sa bitnih stvari. Pošto svi znamo ko drži medije na prostoru Beograda koji je najbitniji u sprovođenju ovog prljavog nauma, nije čudo da je to raj za Botove i režimske medije koji slobodno pišu laži, izmišljotine
  i direktno prozivaju neistomišljenike.

  Na područiju Juga je situacija malo drugačija, lokalci tamo su se usprotivili takvom načinu komunikacije, jer je osoba koja se ovde potpisuje kao „Istina“ i njegova svita botova, izbačena i zabranjena putem internet adresa sa kojih se javljaju. Kada čitate najveći iformativni sajt sa Juga Srbije, on je pre par meseci i to intervencijom i priznanjem jednog drugog bivšeg bota iz iste grupe, detaljno očišćen od režimskog botovanja. Svi komentari se najozbiljnije filtriraju i tamo režimski botovi lome zube zbog činjenice da više ne mogu da prođu sa svojim providnim insinuacijama i paljenjem vatre.

  Na svakom internet portalu koji je pogođen elementarnom nepogodom najozbiljnije vrste, poput osobe koja se predstavlja nadimkom „Istina“ kao i njegovih pomagača, dobro bi bilo sprovesti mere slične onoj kojom se filtriraju poruke na poznatom sajtu sa Juga. Velikom voždu koji je ponizio Srbiju trese se tlo pod nogama kao nikada još od njegovih početaka bavljenja politikom, dok on preko svojih medija i botova koristi svaku mogućnost da prikaže situaciju u zemlji kao idealnom.

 6. stormwatch kaže:

  @nerazuman

  A sta ti imas protiv naseg Djeda Bozhichnjaka?

 7. Istina... kaže:

  Agentura je pojačala svoje aktivnosti da dezavuiše istinu i Istinu. One su smrtni neprijatelji njihovih interesnih projekata. Istina radi sama, nikog ne plaća i niko je ne plaća. Nikom nije dužna ni njoj niko nije dužan. Ona je sama, i bori se za sebe. Protiv nje su bezbroj vekovnih neistina.

 8. stormwatch kaže:

  @mali shizoidni nazi multinik shovinista

  Obecavas parking karte za bg i dogecoin kao naknadu za botovanje!!!!!!! J****e koja si ti mizerija. Hahahahaha hahahaahahahaha hahahahhhahh

OSTAVITE KOMENTAR