Halaški put mesec dana zatvoren

Zbog nastavka izgradnje Kolektora II, a na osnovu rešenja Ministarstva građevinarstva, saobraćaja, i infrastrukture za saobraćaj će u periodu od 25. januara do 01. marta u potpunosti biti zatvorena raskrsnica na Karađorđevom putu, na delu od Trga kralja Tomislava, ulice Šandora Petefija i Bajskog puta. Kao alternativni pravac koristiće se relacija Somborski put, Gajeva ulica, Bajski put, Metohijska ulica i Karađorđev put. Javno preduzeće „Suboticatrans“ će građane blagovremeno obavestiti o izmenama u saobraćaju na linijama u tom pravcu.

halaski put

Radio SuboticaKOMENTARI

 1. svetac kaže:

  aaaaaaaaaaaaaaaaa,sada kada kamioni razvale sve te male sporedne ulice! gajeva ulica je svakako uska ima da je prosire,pa kada krenu da lome grdosije iz gajeve na somborski subotom hahaha biti ce zanimljivo! nadam se da ce biti logistika od strane saobracajne policije biti pojacana inace kolaps nam ne gine!

 2. Aleksa kaže:

  Gospodo saobracajni strucnjaci, mesec dana prebacite teretni saobracaj na granicni prelaz Horgos, inace ce nastati haos u gradu. Da li je bilo ko zamislio kako ce teski tegljaci sa Somborskog puta skretati u Gajevu i obratno? Siguran sam da ce na semaforu sa Gajeve ulice red kamiona biti 200 metara. O skretanju sa Bajskog puta i Metohijske na Karadjordjev put biti prava katastrofa.

 3. töki kaže:

  bezte ljudi iz ovog ludog grada

 4. Max kaže:

  Mislim da bi trebalo preimwnovati trg kralja Tomislava… Jednostavno nije prikladno da se u Srbiji tako nesto zove tako… nisam video da u Belom Manastiru ima trg kralja Petra

 5. Megatron kaže:

  Za sve koji se nerviraju kako ce svi ti kamioni i saobracaj da prodju kroz usku Gajevu, evo slikovito objasnjenje

  http://i.imgur.com/EmTUEjL.gif

OSTAVITE KOMENTAR