Haljine sa Svarovski kristalima

Subotička modna kreatorka ADRIJANA LUSHEZY na jučerašnoj modnoj manifestaciji svojim modelima je  još jednom  zadivila Subotičane. U atrijumu hotela Galerija predstavila je novu kolekciju haljina,  u kojoj su šest dugih večernjih haljina,šest kratkih „ready to wear“ i 5 „night swim wear“ kostima.
– Za ovu kolekciju upotrebili smo Swarovski kristale, taft, muslin svilu, streč svilu, i razne materijale sa škrgama. Zadovoljna sam što sam gradu predstavila jednu malu kolekciju kompanije Lushezy. Predstoje nam dalji izbori za Miss u Vojvodini i razni drugi performansi. Moja inspiracija za ovu i predstojeću kolekciju nije čovek, iako se mnogim ljudima divim. Glavnu inspiraciju nalazim u sebi, u mojim idejama i u nematerijalnim suspstancama kao što je prošlost i sadašnjost sa svim osećanjima koje imam ka tome. Ideja je pregršt, ali vremena je malo. I ništa nije nemoguće- rekla je gradsuboticu, Adrijana Lušezi.
Modni performans FASHION EXHIBITION se održao u hotelu Galerija, što je bila i svojevrsna modna revija šminke Suzane Jurić, Livie Rideg, frizura Emine Tenkić i Anete Forcek, i haljina Adrijane Lušezi.

 


KOMENTARI

 1. Ivan kaže:

  kich kich kich

 2. Majk kaže:

  vrh vrh vrh 😀

 3. mihajlo kaže:

  grand parada ..

 4. .......... kaže:

  Ruzno, amaterski, nekvalitetno, neukusno. Steta vremena , prostora i para. 

OSTAVITE KOMENTAR