Help portret 2015

Sutra se obeležava Svetski dan osoba sa invaliditetom. Tim povodom Udruženja za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno“ organizovalo je modnu reviju i najavilo realizaciju projekta: “ Help portreta 2015”.

zajedno

Aktivnosti će se održati u prostorijama Biblioteke igračaka „Abrakadabra“ u periodu od 16 do 19 časova, 3.decembra, a pored učesnika i tima projekta biće prisutni i član gradskog veća za omladinu i sport , gospodin Vjekoslav Ostrogonac i Dejana Baltes – koordinatorka kancelarije za mlade grada Subotice.Pomenute aktivnosti deo su projekta „ Podizanje stepena socijalnih veština mladih sa smetnjama u razvoju za osamostaljivanje i aktivno uključivanje u društvenu zajednicu “ sa kojim je Udruženje „ZaJedno“ konkurisalo na gradskom konkursu za finansiranje projekata iz oblasti omladinskog sektora i u okviru kojeg su za njegovu realizaciju odobrena sredstva u iznosu od 92.820 dinara.

Aktivnost „Help portret 2015“ udruženje „ZaJedno“ sprovodi u saradnji sa udruženjem „Photowalkers“ i predstavlja akciju koja se svake godine u prvoj nedelji decembra sprovodi na svetskom nivou. U okviru nje sa predstavnicima marginalizovanih i ranjivih grupacija se izrađuju i poklanjaju fotografije njihovih portreta.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR