Igralište za Prozivku

Najbrojniji po stanovništvu i urban po vizurama, deo Subotice poznat kao Prozivka postaje grad u gradu i upotpunjuje sadržaje.

Pored najave da će se tu graditi hram Srpske pravoslavne crkve, uoči novogodišnjih praznika najavljen je i projekat izgradnje dečijeg igrališta, koje bi moglo biti završeno u naredna dva meseca.

Grad Subotica u saradnji sa kabinetom Slavice Đukić Dejanović, ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, u okviru programa mera – Usklađivanje rada i roditeljstva, gradiće igralište u Ulici Lovre Bračuljevića. Grad će učestvovati sa oko 300.000 dinara, a ministarstva sa oko 1,2 miliona dinara.

Do prvih prolećnih dana deca sa Prozivke dobiće uređen prostor sa tartan podlogom i mobilijarom koji se podrazumeva – klackalice, ljuljaške, tobogani… Prostor će biti upotpunjen parkovskim zelenilom, klupama  i korpama za otpad. Posao je početkom decembra poveren firmi „Sombor elektro“.

 

DnevnikKOMENTARI

 1. Istina... kaže:

  Sombor Elektro nek promeni ime u Elektro.

 2. ffilozoff kaže:

  Bas zanimljivo-iz Vrbasa dolaze da Nam ciste sneg,iz Simbora krpaju puteve,prave igralista…?AL se tu neko omasti…?

 3. Sale kaže:

  Bez crkve nece biti dovoljno urbana vizura…

 4. croat kaže:

  ffilozof nekaze se AL se tu neko omasti nego AV se tu neko omasti !

 5. Anonimni kaže:

  Bolje da odrzavaju postojeca. Veliki je broj dece na njima pa se trose i habaju.

 6. Petar Laković kaže:

  ffilozoff
  To za čiśćenje puteva od snega,Dunavcoop imao dogovoren dil za (glavnim) u gradu ali ovi iz Vrbasa u zadnjem momentu dali „više“ svom crnogorcu! E da si video kako je bilo tih oar dana,ha ha,kad oukne ljubav! Inače,i AKVAPARK na Paliću će graditi firma,tj.proċi će samo pare sa zadrškom provizije,firma sadašnjeg ambasadora u Sloveniji nama bratske susedne države! A ,da ,ta firma i gradi na crnogorskom primorju našem milom gradskom ocu Dvore!

 7. ffilozoff kaže:

  Narod gleda,zna,slusa, AL cuti-ili AV.

OSTAVITE KOMENTAR