II Angel Dreams EXPO za bebe, trudnice i porodice

II Angel Dreams EXPO za bebe, trudnice i porodice održaće se u subotu, 18. maja 2019. godine u atrijumu Hotela „Galerija“ od 10 do 18 časova.

Ovogodišnji Expo na jednom mestu će okupiti sve one subjekte koji bi svojim proizvodima i uslugama mogli da olakšaju period trudnoće i roditeljstva. Cilj je da se ostvareni i budući roditelji informišu i edukuje iz prve ruke, a ne samo preko interneta.

„Udruženje „Anahitas“ za brigu žena i trudnica i ove godine je spremilo veoma bogat program – kaže Klaudija KunjiFarkaš, predsednik Udruženja i dodaje – „Na ovoj manifestaciji učestvuje oko 30 izlagača,  koji će ponuditi svoje proizvode i usluge za bebe, trudnice i roditelje, a program za decu počinjemo bebi puzijadom i nagradama, zatim nastupaju najmlađe grupe folklora, baleta i hip-hopa, dolaze nam animatori koji će zabavljajti decu klovnom na štulama, crtanjem na licu, modelovanje balona, tunel balonom od sapunice i svašta nešto još, da ne otkrivam baš sve…objasnila je predsednica Udruženja.

Na II EXPO-u će se odžati četiri stručna predavanja u konferencionoj sali „Berlin“  Hotela Galleria i to dve teme na mađarskom i dve na srpskom jeziku

„Zdravstveni kutak“ će takođe dobiti mestona Expo-u gde će posetioci moći da se konsultuju sa stručnjacima, a učenici Medicinske Srednje Škole će vršiti merenje šećera u krvi i pritiska trudnicama.

Ulaz je besplatan!KOMENTARI

  1. suboticanka kaže:

    Bravo za Udružnje, vidi se da trude i dobro im ide. Bila sam i prošle godine, i nastaviću i ove godine.

OSTAVITE KOMENTAR