Imenovano novo rukovodstvo DSS-a u Subotici

Izvršni odbor Demokratske stranke Srbije imenovao je novi privremeni Gradski odbor DSS-a u Subotici. U novi Gradski odbor imenovano je 12 članova, a novi predsednik privremenog Gradskog odbora u Subotici je Nebojša Mitić.

dss

Jedna od prvih aktivnosti novog gradskog odbora je organizovanje promocije Patriotskog bloka u Subotici, koja će biti organizovana u saradnji sa povereništvom Srpskog pokreta Dveri Subotica.

Zato ovom prilikom želimo i da pozovemo sve članove i simapatizere Patriotskog bloka, kao i sve građane Subotice da dođu na pomenutu tribinu koja će biti održana u četvrtak 24.09.2015.godine u 18 časova u prostorijama velike sale nove opštine u Subotici.

Na tribini će govoriti predsednica Demokratske stranke Srbije dr Sanda Rašković Ivić, predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović, politički analitičar Đorđe Vukadinović i drugi.

 

Gradski odbor DSSKOMENTARI

 1. Goran kaže:

  Cestitke Nebojsi Miticu.Puno posla nas ceka,samo napred

 2. Rastafarijanac kaže:

  Kada bi samo Orban otvorio one svoje dveri koje je postavio na granici pa da svi vi , zajedno tim vašim „dverima“ i vašim „patrioCkim“ blokom, lepo krenete pa polako, polako, odete negde jako daleeeeeko, dalekeeeeeeeeeko, od nas.

 3. JimmyQ kaže:

  To DSS menja perje u jesen?! Što bi Đole rekao „kad već nećeš gradski i demokratski“, znaju oni i iz drugog rukava da povuku karte….

  Sad ste ni stari DSS „liberalno, demokratija, multietničko blah,blah,nja,nja“, ni SNS „nacionalno, patriotsko, oni nama-mi njima“, nego jedna palanačka skupina koja ne zna gde udara, ali bi jako htela koji dinar… Znamo da glad ne bira, ali i najveća sirotinja ima svest i savest!

 4. Daddy kaže:

  Sta god je SNS bio il napravio sad nemamo nijednog politicara koji je sa svetskim liderima u toku kao gospodin Vucic. Ovo se nece mnogima svideti ali razmislite, da li zelimo biti tamo neka zemlja na Balkanu koja je puna (po misljenju drugih) zlih ljudi ili zemlja na Balkanu koja je ne samo korak nego 5 ispred ostalih.

  DS, DSS ili koji bili, opljackani smo vec tako da manite se nas. Ididte u Enima i ponudite se da spasavate kucice i macice, iako sumnjam da bi oni takve folirante primili.

OSTAVITE KOMENTAR