Infostud dobitnik nagrade PRiznanje 2012

Subotička kompanija Infostud dobitnik je nagrade „PRiznanje“ u kategoriji „Korporativne komunikacije – mala i srednja preduzeća“ za projekat „Odeljak za medije2. Priznanje je nagrada koju Društvo Srbije za odnose sa javnošću (DSOJ) tradicionalno dodeljuje najboljim PR projektima već 15 godina, a Infostud je i prethodne godine bio nagrađen  za projekat „Virtualni dan karijera i znanja“ u kategoriji Integrisane kampanje.

 

Inače, na tradicionalnoj manifestaciji DSOJ-a, PRijem, svake godine se dodeljuju nagrade najzaslužnijima u polju odnosa sa javnošću na našim prostorima i time se podstiče razvoj i dostizanje najviših standarda u toj profesiji. Na ovogodišnjoj dodeli, nagradu je primilo još 11 kompanija među kojima su Banca Intesa Beograd za Komunikaciju društveno odgovornog poslovanja, Vip Mobile za Integrisane kampanje i Upotrebu digitalnih medija i novih tehnologija u komunikaciji, Erste banka za Brend PR i dr.

 

Infostud je jedna od najuspešnijih subotičkih kompanija  koja posluje preko interneta i vodi sajtove u oblasti internet usluga, informisanja, trgovine i drugih oblasti. Jedna je od prvih domaćih internet kompanija i podstiče razvoj elektronskog poslovanja u Srbiji.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR