Investitori iz zone Mali Bajmok, žale se Vučiću na Y krak

Odgovarajući poslanicima u Narodnoj skupštini, mandatar Vučić je pomenuo važnost „ipsilon kraka“ kod Subotice. Investitori iz industrijske zone, kako je naveo, od „Kontinentala“ do „Svarovskog“, žalili su se da imaju problema zbog prolaska kroz grad, što im pravi gubitke u novcu i vremenu.

Kako je primetio, svi u Srbiji čekaju da država završava puteve, škole, a mi i dalje za prosvetu izdvajamo mnogo više od nekih drugih zemalja, ali isključivo za plate prosvetnih radnika i to zato što imamo veći broj izvršilaca nego neke zemlje sa većim brojem stanovnika.

Y-krak-29.7-5KOMENTARI

 1. bokte kaže:

  nastavnike i profesore na radne akcije, da se gradi taj krak, pesma da se čuje, zastave da vijore, možda se i neke ljubavi tu dese, hajmo hajmo, idemoo, svi ruke noćas naš je ceo svet ti i ja, ma možemo bolje i ribe da brže mrdaju guze isto kao i mi…

  eto to mislim o temi

 2. Anonimni kaže:

  Zalosno je sto se jedan projekat gradi vec 25 godina.

 3. Đuro kaže:

  Pa neka potuju malo i biće gotov…pazi molim te žale se.

 4. laki kaže:

  U Srbiji ništa nije čudno. Samo Vučić (kao i svako ko je u poslednjih 20-30 godina bio na vlasti) tvrdi da smo najuređenija zemlja, a istina je potpuno drugačija. Ovo je država kriminala, korupcije i svega najgoreg… jedini problem je što su obični smrtnici ili slepi, ili ćutljive kukavice… nikad mi neće biti jasno kako vcelika većina ćutljivo posmatra kako nas kradu i izrabljuju tajkuni, kako korupcija i mito vladaju u svim sferama društva (policija, zdravstvo, pravosuđe, carina…), kako se svaka garnitura političara obogati za 4 godine mandata, kako kriminalce nazivamo biznismenima (Hajčar-zelenaš)… Motke u ruke i najuriti go*na!!!

 5. stormwatch kaže:

  Ajmo Alexandre Vucicu, naobecavao si se ti i tvoja volumenda gomile laznih obecanja a nista od toga. Sve sto si ti uradio u 4 godine je da si zaduzio zemlju duplo vise nego tvoji prethodnici u 12 godina, skinuo plate i pemzije, i oterao mladost u daleko bolji i sredjeniji zivot u inostranstvo. Situacija je takva da vise ni tvoji botovi ni tvoja rusofilska sredstva informisanja od televizija preko novina ne mogu da mazhu ni najzatupljenijem juznjaku prodaju pricu o tome kako je samo u Srbiji i Rusiji dobro, kako se samo jede i pije u Srbiji i kako sunce samo izlazi nad Srbijom, a EU i ostali civilizovani zapad nista ne valja. Stotine i stotine Rusa i Srba danonocno grabe ka EU i zapadu, a ti jos uvek pricas smesne price.

 6. PK kaže:

  Gospodine Vucicu, za to si kriv ti i tvoji lokalni mamlazi koji su stopirali izgradnju Y kraka. Budi iskren prem njima i reci da to Subotica za Beograd nije prioritet.

 7. punisher kaže:

  pitajte demokrate i Dulic familiju sta je sa y krakom

 8. justicija kaže:

  zadnji koji je donosio pare za „Y“ krak je bio prokletnik,lopov,žuti ološ i smrad sa naslovne strane „Kurir“-a,Oliver Dulić……a sad da vidimo subo’čane Gojka,Iliju,Labana i ostalu bratiju kako preporađaju Subo’cu…

 9. Sasa_sa_salasa kaže:

  Bez stida i srama neki pokusavaju da sakriju lazna obecanja od 2000-te, na stotine zuto-plavih spektakla bice u oktobru bice u martu bice u …… Sad se sakrili u misju rupu i tovare drugima kako nisu to izgradili. Imate li stida i srama. Ocito nemate. Vi niste vrsili genocid nad ovim stanovnistvom deceniju i vise. Vi niste bili na vlasti. Vi bi ste to izgradilili ali vam nisu dali.

 10. sizif kaže:

  sasa_sa_salasa jel bilo i kabezona posle sendviča?pripazi na žgaravicu,čedo naše nedočuvano!!!

 11. stormwatch kaže:

  @Sasa_sa_salasa

  Zasto tvoj presposobni Alex nije sredio Y krak? Jebote, bili su vam izbori 3 puta u 4 godine, jedini koji je pomerio projekat iz tacke visegodisnjeg stajanja je upravo Dulic, a dobro znaju Suboticani kako su izbaceni nasilno sa vlasti.

 12. Lenin kaže:

  @stormwatch „…i oterao mladost u daleko bolji i sredjeniji zivot u inostranstvo.“
  Ti,moja deca,moji rođaci,ženina familija i milioni njih iz naše bedne države zna,kada je u stvari počeo egzodus mladih sa ovih prostora,a to bilo puno prije nego što su na vlast došli ovi gadovi… Toje još bilo za vreme tiranije onih gadova… 😀

 13. mile vs tranzicija kaže:

  Gojko, Ilija, Laban, Maglai… ko je sposobniji pitanje je sad. sve vizionar do vizionara.

 14. Lana kaže:

  stormwatch je posao da sve truje mora i to neko…gde god komentarise samo otrov nisa nevalja…bravooo

 15. stormwatch kaže:

  @Lana

  Otrov ste vi Lana, vi ste otrov! OTROV!!!!

 16. djomla kaže:

  Apsurd je to sto se na kraju Y krak nece izgraditi zbog Suboticana nego zbog investitora u Malom Bajmoku. Ali i to je ok, i Kragujevac dobija autoput zbog Fijata a ne zbog Kragujevcana.

  Veoma je bitno imati jake igrace u gradu.

 17. Pravdoljub .. kaže:

  @djomla „Veoma je bitno imati jake igrace u gradu. „. Eto vidiš još jednom je dokazano da je Tavankut stariji od Subotice, za našu infrastrukturu se založila lično „Tajči“(Kolinda Grabar Kitarović). I mi u Tavankutu imamo očigledno jake igrače, što vele Tavankućani „Bog njim živ‚jo običaje“. :-). Što se tiče ipsilon kraka ovo da nazovem pritiskanje Aleksandra Vučića da napokon stavi tačku na koridor 10-et i da se završi ova zaobilaznica, imaće mnogostruke koristi-možda se stvarno zaobilaznica i završi,možda nestane smeće koje se nakupilo okolo i koje se izvlači na put te se dešavalo i to da je čovek jureći uveče na posao naleteo na wc šolju izvučenu na put. Sve u svemu, mislim da će opet Tavankutskim drumovima da jure kamioni odvozeći pesak sa nekog ilegalnog iskopa za potrebe izgradnje ipsilona. Ko nam je kriv,ugostili smo i g-đu Grabar a bio nam je i Grobar, te eto dužni smo dati sada malo i „piska“.

 18. bac vranje kaže:

  Sto se tice ipsilon kraka i njegovog spominjanja za njegovu realizaciju u potpunosti potrebno je 3-4 godine. nije samo asfaltiranje pita, najveci problem je sto su strucnjaci pri projektovanju zaboravili na izmestanje dalekovoda i sad da bi se to odradilo sto nije mali posao finansijski treba da se uradi projekat njegovog izmestanja, zatim da se odredi nova trasa, pa izglasavanje javnog interesa pa eksproprijacija,pa otkup i tek onda da se zapocne njegovo izmestanje . Ovo zahteva nekih 3-4 godine zavisi od brzine i azurnosti kako sudova tako i vlade . E sada dolazi ono pitanje di su novci za to???? Prema tome svako ko obecava a nema milone spremljene je krajnje neozbiljan i cirkusant.

OSTAVITE KOMENTAR