Ipak bez ponavljanja izbora u Bajnatu

Pokrajinski izbori se ipak ne moraju ponoviti u Subotici na biračkom mestu 42 u mesnoj zajednici Bajnat, kao ni u Bačkoj Topoli niti Sremskim Karlovcima na biračkim mestima broj 9, kako je ranije najavljeno iz Pokrajinske izborne komisije. PIK je doneo ovu konačnu odluku nakon što je ranije najavio ponavljanje na pomenutim biralištima, tako da na kraju izbori na pokrajinskom nivou neće biti biti ponovljeni.

izbori_novi_sad_1

RTV PannonKOMENTARI

 1. Mihaly kaže:

  Hvala bogu da nisu posustali na pretnje i nasilno vracanje izbora opozicije. To samo kod nas moze da manjina diktira i da vredja i ponizava drzavu. Jedva presli c3nzus a bune se ko indijanci neki

 2. easy58 kaže:

  Jedva presli jer su izbori do kraja neravnopravni a precesto i sa izbornim nepravilnostima

 3. antifašista kaže:

  @ Mihaly – nisu veći indijanci od onih koje ti podržavaš , ovi bar imaju neku kulturu i otmenost, oni tvoji sem bahatosti, nevaspitanja i nekulture, ništa nemaju !

 4. glasac kaže:

  Dok sam glasao u Bajnatu bila je u toku žestoka svađa. Čovek koji je navodno odneo 13 listića pojavio se sa listićima i ubacio ih u biračke kutije bez upisivanja u biračke spiskove. Svoj postupak je branio urlajući na žensku osobu sa izbornog mesta koja mu je smirenim tonom objasnila da ovo neće proći zapisnik… itd. Moža je ovo razlog što se pominje ovo izborno mesto.

 5. joska kaže:

  jeste lik je odneo 13 listica i vratio ih sve nazad sve ste izbrojali. koje lazi vi izmisljate pa ovo je strasno…
  @ antifa pa rpema takvih kao sto ste vi i treba biti bahat, nevaspitan i nekulturan jeer za bolje ni niste.

 6. Baynat kaže:

  Šta je bilo ? Tip je odneo trinaest listića pa se posle pokajao i vratio ih ? A je li zaokružio broj 1?

 7. treća-sreća kaže:

  Ulična pravda je ovde jedini pravi lek za sve!

  Vučić i SNS su se oteli kontroli kao i 1996. i 2000. u društvu sa Miloševićem. Mislim da drugog rešenja nema. Pa šta bude. Nije mi jasno da građani ćutke posmatraju kako Vučićeva vlast od nas pravi potlačene poslušnike i robove. Vreme je da se to hitno prekine.

 8. stormwatch kaže:

  Ovo su najnamesteniji izbori u istoriji izbora u Srbiji. Sloba je bio mala maca naspram Vuchka i prijatelja, posto su gradjani zaista glasali za Milosevica u ono vreme, a kada mu je zafalilo glasova, nisu krali ni falsifikovali ni jedan glas, osim sto su nashtimavali izlaznost na Kosovu kako im odgovara, i uvek je bilo preko 90% glasova za njega i njegove saradnike.

 9. Mihaly kaže:

  Vi cete ulicnu pravdu da delite hahhahaha. Ne smeta dalje od tastature a vi cete nekog da smenjuje

 10. stormwatch kaže:

  @Mihaly

  A vi gospon Mihaly smete dalje od vase tastature? Ja se mogu kladiti da ste bas upravo vi taj koji ne sme dalje od tastature ali se mnogo kurazhite.

  Vidite, nije stvar u deljenju ulicne pravde, konfrontaciji sa policjom, korumpiranom vlascu itd…ja cu vam reci kako to izgleda iz ugla mnogih, ja sam bio danima u demonstracijama 2000. godine, i verujte da je mnogo nas bilo spremno da uradi bilo sta samo da se Milosevic konacno skine sa vlasti. Kada je Mikica konacno otisao, mi nismo uspeli da napravimo i taj 6. Oktobar koji je bio najkljucniji….interpretirajte to kako vasa usijana glavica zeli, ali istina je da su i oni koji su tada dosli na vlast promenili pricu istog momenta kada su osetili moc vlasti, tako da ovim vladarima iz senke koji su i dalje ostali na vlasti u senci, i nije trebalo mnogo da i dalje vladaju iz pozadine postavljajuci nove face tipa Kostunice na vlasti. Jedini nacin da se ova bitka dobije je masovna emigracija, a tu vam mogu reci da smo I VISE NEGO USPESNI!

  EMIGRACIJOM DO POBEDE!

 11. srbenda iz b.topole kaže:

  ..Kostunica je jedni posten politicar , zato su ga i skinuli.!!!!!……………………………………………… Ne verujete???..hm!!!

OSTAVITE KOMENTAR