Ipak bez publike

Subotičani ipak neće biti u prilici, da u utorak, 18. jula uživaju u vaterpolo majstorijama selekcije Srbije i Italije koje će odigrati trening meč na bazenu „Prozivka” u okviru pripema za Olimpijske igre.

 

Iako je prema prvobitnom planu ova utakmica trebalo da se igra uz prisustvo publike, došlo je do promene plana.

 

– Tačno je da je ovaj prijateljski meč srpske i italijanske reprezentacije trebalo da bude otvorenog karaktera, ali je naknadno odlučeno da on ipak bude bez publike. Utakmici će moći da prisustvuju samo vaterpolo zvaničnici obe ekipe—istakao je Marko Bogdanović, portparol Vaterpolo saveza Srbije za sajt  GradSubotica.

 KOMENTARI

 1. marko kaže:

  ne razumem bez publike da se igra utakmica??? pa šta je ovo?????

 2. Nemanja kaže:

  Sta izvodite? Zar vam nije dovoljno sto nemamo stadion zbog vaseg bazena koji niko nije ni trazio. I sad na tom bazenu ne mozemo da gledamo Srpske vaterpoliste. Sramota, je**li vas ugledni ljudi, oni svaki dan gledaju ovakve meceve, a mi to imamo dvaput godisnje i onda ni tad nemozemo.  👿

 3. konj;) kaže:

  Srećom pa su naši navijači tako „navijačkog“ duha….

 4. sefica kaže:

  Dvadesetak dana pred olimpijadu je i logicno da selektori ne zele da otkrivaju svoje adute uz prisustvo publike i kamera, ukljucite mozgove malo.

 5. Dreamgirl kaže:

  Kako su najavili iz SRC „Prozivka“ od 16.07.-19.07. bazen će raditi u izmenjenom radnom vremenu svih sadražaja. Razlog pomeranja rada je dolazak vaterpolo reprezentacija Srbije i Italije koji će na bazenu Prozivka održati završne pripreme za Olimpijske igre.
  Radno vreme SRC „Prozivka“
  16.07. – ponedeljak 06-14h
  17.07. – utorak 06-08h, 13-16.30h, 21-24h
  18.07. – sreda 06-08h, 13-15.30h, 20-24h
  19.07. – četvrtak 06-08h, 13-20h

 6. baldhawk kaže:

  sefica:

  Dvadesetak dana pred olimpijadu je i logicno da selektori ne zele da otkrivaju svoje adute uz prisustvo publike i kamera, ukljucite mozgove malo.

  Kakve crne adute?!! Svetske reprezentacije u vaterpolu se poznaju u mali prst, kako pojedinacno tako i ekipno i gledanje jedne utakmice sa tribina ili pred kamerama ne bi promenilo ni pisljiva boba…

 7. adkersu kaže:

  Tribine male a zvaničnika podosta (setite se otvaranja bazena).

OSTAVITE KOMENTAR