Ispovest žene u čijem je podrumu Dragan ispalio smrtonosni hitac

Misterija nestanka bračnog para Svetlane i Dragan Zolnajića iz Aleksandrovca u Subotici rešena je danas kada je njeno telo nađeno u voćnjaku između Subotice i Palića, dok je Dragan preminuo nakon što je pucao sebi u usta.

Dragan je digao ruku na sebe u kući Marije Vujković Lamić, svekrve njegove sestre Nataše. Kuća se nalazi u subotičkom naselju Aleksandrovo, blizu porodične kuće Zolnajića. Njegovo telo pronađeno je u podrumu.

– Dragan je došao kod nas u subotu i doneo nam jabuke. Nisam znala da ga traže deca. Pričali smo i sve je delovalo u redu. Danas su ga našli u našem podrumu. Hitna pomoć ga je odnela. Ne znam više ništa da vam kažem. Čula sam da je Svetlana nađena negde u nekoj šumi, ali ne znam zaista ništa. Policija je radila uviđaj kod nas. Dragan nisam videla od onda kada je doneo jabuke i ja sam u šoku šta se sve sada desilo – kaže Marija Vujković Lamić.

Telo njegove supruge Svetlane nađeno je u voćnjaku između Subotice i Palića i zada sada nije poznato kako je ubijena. Tela su poslata na obdukciju.

 

BLICKOMENTARI

  1. Vaše ime kaže:

    Vaš komentar

  2. Mister No kaže:

    Velika tragedija.

OSTAVITE KOMENTAR