Ivanišević na čelu Međuvladine mešovite komisije za manjine Srbije i Mađarske

U aprilu, u prestonici Srbije, trebalo bi da se održi sednica Međuvladine mešovite komisije za manjine Srbije i Mađarske, najavio je državni sekretar u Ministarstvu za rad i socijalna pitanja dr Nenad Ivanišević koji je na čelo Međuvladine mešovite komisije za manjine Srbije i Mađarske, odlukom Vlade Srbije postavljen početkom januara ove godine.

ivanisevic_660x330

“Poslednji sastanak je Međuvladine meštovite komisije održan je 2011. godine u Budimpešti. Ova vlada ima cilj da pokaže da brine o  sunarodnicima gde god se nalazili, kao i o svim građanima Srbije, bez obzira na nacionalnu pripadnost.Borićemo se za bolji položaj srpske zajednice u Mađarskoj, kao i mađarske zajednice u Srbiji”, objasnio je državni sekretar dr Nenad Ivanišević.

U srpskom delu komisije biće predsednik Skupštine Vojvodie Ištvan Pastor I predstavnici Mađarskog nacionalnog saveta, a u mađarskom delu biće predstavnici srpske zajednice.KOMENTARI

 1. alek kaže:

  Ma sve On zna/moze…

 2. hvon kaže:

  A stjuart ?!?

 3. stormwatch kaže:

  Ovaj covek sigurno zna tajnu kako ziveti u vise paralelnih dimenzija odjednom, jer ima barem 58 funkcija koje u jednoj vremenskoj i prostornoj dimenziji NIKAKO NE MOGU biti paralelno radjene.

 4. Kojot kaže:

  Odvratno….

 5. Farago Zoltan kaže:

  Prvo bi bilo red da zna mađarski, drugo da je poreklom sa ovih prostora čiju manjinu predstavlja !

 6. Vesko kaže:

  Kad ovaj stigne da spava, stalno radi i slika se, sa vrednima slicnim njemu.

 7. adkersu kaže:

  Bljak.

 8. pista kaže:

  blago njegovoj zeni… nikada nije kuci….a para ko pleve… uz platu, dodatak za ovu komisiju, dodatak za neke druge odbore…. dnevnice…. ihaaaaaj…. bas se isplati biti preletac, kicmenjak, karakter…. ko je nama kriv kad nismo takvi kao ON-dzedaaaaj…..

 9. STeve kaže:

  Ja u životu nisam njega čuo da priča 🙂

 10. Milos kaže:

  Prvo on nije doktor. Doktor je koliko i Nesa ****.
  A drugo mogli su nadju nekoga ko se razume sa Madjarima. Neozbiljni su.

 11. putor kaže:

  Dobar recept: predjes iz jedne stranke u vladajucu, svoju dadilju staviš za šefa stranke, kumovima i drugarim namestas poslove, usput se svima smejes i slikaš za TV. He!

 12. roky kaže:

  Puna nam je drzava sa ovakvim !! Ne zna jezik manjine koju predstavlja…pa onda vozi sa sobom kuma koji ce biti zamenik ..pa tumaca ..pa tako nam odu pare SRAM VAS BILO !!!

OSTAVITE KOMENTAR