Izgorela hladnjača u okolini Subotice

Hladnjača smeštena u okolini Subotice, koja nije bila u pogonu, sasvim je izgorela, ali nije bilo povređenih.

Osim materijalne štete i straha nije bilo veće nevolje, nije bilo ni povređenih. Plamen je bio toliki da su na lice mesta izašla dva vatrogasna vozila. Nekadašnja hladnjača je izgorela do temelja. Požar je izbio naglo. Vlasnici kažu da je vatru najverovatnije izazvao kratak spoj. Objekat je spolja bio izolovan te je vatra zahvatila izolaciju i požar se razbuktao.

Ovaj objekat je korišten kao magacin. Stevan kolar kaže da otišao u kupovinu na pijacu, a kada se vratio, stavio je električni bicikl na punjenje. Odjednom je primetio da je struja otišla, odmah je istrčao i ugledao plamen.

Vatrogasci su odmah izašli na lice mesta i sprečili širenje plamena. Izgorele su lične stvari porodice Kolar i veća količina mesa. Izgorela su dva zamrzivača puna mesa i električni bicikl, kao i brojne stvari koje se ne koriste svakodnevno – rekao je domaćin.

Vetar je terao plamenove ka kući te je jedno staklo popucalo na više mesta. Tačan uzrok još nije poznat. Nije bilo povreda, a sreća u nesreći je bila što plamenovi nisu prešli na porodičnu kuću kao ni na susedne objekte.

 

RTV PannonKOMENTARI

  1. Biciklista kaže:

    Ovde je ocito akcenat na elektrobicikli odnosno punjenju baterije. Dobro bi bilo tacno ispratiti slucaj jer se neretko desavaju pozari i eksplozije izazvani akumulatorom za el-biciklu. Vazno je znati da li je baterija punjena na propisani nacin od strane proizvodjaca, da li je baterija bila originalna, ili je neko nesto „usavrsio“ ? Na kraju treba tacno reci koje marke i od kojeg proizvodjaca je baterija, i to ne samo da bi osteceni eventualno zatrazio i dobio regres, nego i za opomenu ostalim vlasnicima slicnih ili istih akumulatora.

  2. Megille kaže:

    Samo on neće dobiti odštetu od osiguranja poput Toletai njegovog hotele ,bivše Elze- tamo je bio takođe ‘kratak spoj’-naime uzrok od toga osiguravatelj priznaje…već kome.

OSTAVITE KOMENTAR