IZVUČENA LOTO SEDMICA šest milona evra otišlo u Suboticu

U večerašnjem, 4. kolu igre na sreću loto izvučena je sedmica koja je srećnom dobitniku donela vrednu nagradu od čak 6,05 miliona evra.

Novčana svota otišla je ruke igrača koji je tiket uplatio u Subotici.

Srećnu kombinaciju ovog puta činili su brojevi 1, 3, 7, 10, 19, 20, i 30.

To je najveći dobitak u istoriji Državne lutrije Srbije.

U dinarima dobitak iznosi 716.879.535 dinara.

Za ovo kolo ukupno je bilo uplaćeno 70.807.680 dinara, odnosno 885.096 Loto kombinacija.

Prethodni put „sedmica“ je izvučena u decembru 2017. godine, i tada je nagrada od 4,4 miliona evra otišla u Odžake.

U narednom kolu Loto sedmica će isnositi 35.000.000 dinara.

VIDI JOŠ: – Milioner još nepoznat, ali za trafiku svi znaju

Uplatio je dva reda, to je 160 dinaraKOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Čestitam!!!

 2. stormwatch kaže:

  Extra vest, a sta ce biti sa 100+ miliona Eura koje su u periodu od 4 godine otete subotickim penzionerima?

  Btw, i bio je red da se Subotici kao najpatrijotskijem gradu koji jedini placa 100% Poreza i obaveza u zemlji, zadesi pa da ova velika Lotto nagrada dodje u ruke subotichana….iskreno se nadam da je tu istu nagradu dobio neki siromasni covek iskrena srca kojemu su pare potrebne.

 3. Erzsébet kaže:

  Napokon. Cestitam

 4. Anonimni kaže:

  Kako to dokazati?

 5. Gertruda kaže:

  Čestitam od srca

 6. Istina... kaže:

  Naivnost nema granice.

 7. Fotunato kaže:

  Ko igra loto ima jednu minimalnu sansu na dobititak. Ko ne igra loto nema apsolutno nikakvu sansu da nesto dobije. Poenta igra je da se igra disciplinovano i ulozi samo ona suma koju sebi igrac bez problema moze dozvoliti.

 8. Miso kaže:

  Cestitamo od srca!!!

 9. Marija Kosorus kaže:

  Od Cestitam dobiniku.

 10. (ba)laban kaže:

  Nikada nećemo saznati ko je dobio ovu premiju, a to znači da ona najverovatnije i nije završila kod nekog „srećnog dobitnika“.

  Pre neki dan sam pročitao negde da će verovatno da bude izvučena sedmica kako bi se pokrili troškovi dočeka Putina. I eto… obistinilo se. Treba autobusima prevesti, nahraniti, napojiti sve one koji MORAJU da se pojave na dočeku ruskog Predsednika. A ovo je bio najlegalniji način da se novac za te potrebe prebaci na određene račune sa kojih će biti sve to finansirano.

  Nažalost, nikad to nećemo saznati, mada to u praksi nije nemoguće, jer „srećni dobitnik“ bi morao da plati dažbine državi, te da ga ista odere za prihod… a sve to mora da se plati pod imenom i prezimenom.

  S obzirom na to gde živimo, sva je prilika da će ovo ostati večita tajna. No, na takve zakulisane radnje smo odavno navikli i bilo bi čudno da ih u Srbiji odjedanput više nema.

 11. Laku Noč Dzemba kaže:

  Neka i ja nesto ubodem!!!!

 12. Erika kaže:

  Tiszta szívemből gratulálok és bízok benne hogy olyan ember kezébe került akinek igazán szüksége volt rá.

 13. Lenin kaže:

  aša država preko lota pravi jednog miliunaša.i tu i tamo par srećnika dobitka manje nagrade.Pogledajte kako se raspoređuje nagrada kod normalnih:
  Tier Match Winners Amount
  I 5 Numbers + 2 Euronumbers 0x €17,000,000.00
  II 5 Numbers + 1 Euronumber 2x €816,622.20
  III 5 Numbers + 0 Euronumbers 8x €72,054.90
  IV 4 Numbers + 2 Euronumbers 43x €4,468.50
  V 4 Numbers + 1 Euronumber 624x €277.10
  VI 4 Numbers + 0 Euronumber 1,102x €122.00
  VII 3 Numbers + 2 Euronumbers 1,897x €60.70
  VIII 2 Numbers + 2 Euronumbers 28,326x €21.00
  IX 3 Numbers + 1 Euronumber 28,825x €19.90
  X 3 Numbers + 0 Euronumbers 51,518x €16.00
  XI 1 Number + 2 Euronumbers 151,624x €9.80
  XII 2 Numbers + 1 Euronumber 441,558x €8.30
  Ponekim državama i Džoker ima više nagrada.Recimo u Mađarskoj:

  2019. 2. hét
  január 12. (szombat)
  Következő hét

  6 találatos szelvény nem volt (1 hete)

  Találat Darabszám Nettó nyeremény
  6 0 0 Ft
  5 7 1 300 000 Ft
  4 48 130 000 Ft
  3 488 13 000 Ft
  2 4797 1 300 Ft
  A következő héten várható nettó nyereményösszeg (egy nyertes esetén):
  50millió Ft
  Znači ima dobitka za dva zadnja broja,pa tri,četri…
  Kod njih svake dve tri nedelje ima premija Joker dobitak,a mi čekamo mesece.

 14. Lenin kaže:

  Hm!Ja jeste igram,ali samo jedan listić.U nadi da ću jednog dana ubosti jednu „šesticu“,jer sumnjam da će država da podeli miliune evra nekom njima nepoznatom.Ma ajde,posle onog kiksa,kada je bilo očigledno da mućkaju do daske.A dok su bili žuti Bingo robne nagrade su dobijali žuti.Sada mislite da će ovi da podele premije sirotinji?Ma jok brate!

 15. Munjeni kaže:

  Sirotinja nek ide grava od onog matorog sa subarom.Ionako je sva sirotinja zakurac(po logici svake vlasti).

 16. Istina... kaže:

  Vest o Subotici je odjeknula bombastično! Posle svih „posebnosti“ i u vidu budalaština poput vina sa peska, turizma, salaša, tamburica, mangulica, čvaraka, kobasica… dođe i „slučajna“ premija igre na „sreću“. Propaganda pripajanja Vojvodine (dela teritorije države Srbije), propagiranjem svih njenih „izvrsnosti“, Novoj Austrougarskoj ne jenjava. Istovremeno ostatak države (Srbija bez Vojvodine i Kosova) najbrutalnije satanizuju.

 17. Istina... kaže:

  Sve čestitke srećnom agentu. Srbo Ugarska sada idu u zaleđe, jer sviće nova zora, zora kinte i blagostanja. Napred!

 18. Markoni kaže:

  Ovo Štrumpfvičovo o patriotizmu preko plaćanja poreza je najveći shit!

 19. Istina... kaže:

  Komentar pod nickom „Istina…“ napisan 16.01.2019. u 11.25 nije moj. Krađa identiteta i plasiranje interesnih informacija pod tuđim jedan je od osnova ideologije Vladara sveta. Prelistaje istoriju, bezbroj je primera. Njima su LAŽ, OBMANA, PREVARA, PLJAČKA I UBISTVO jedino, i to obavezno, nametnuto sredstvo.

  Zanimljivo je kako uvek „slučajno“ reaguju na svako moje pisanje o odvajanju Vojvodine od Srbije i njenom pripajanju Novoj Austrougarskoj. Zašto kriju to, zašto guše istinu? Zato da ne bi bilo otpora. Ne postoji „Srbo Ugarska“, niti je bila, niti će biti, jer to Vladari sveta trajno ne dozvoljavaju.

  Pozdravite mi „moje“ „velike“ „Srbe“, „braću“ i „sestre“, najobičnije izdajnike, prodavce naroda, komunjare, anacionaliste, ateiste, antihriste – sluge Vladara sveta. Lažne doktore, magistre i mastere. Sve su to najobičnije kukavice, strašljivci, ulizice, laskavci, puzavci, gmizavci, podrepaši, beskičmenjaci, čankolizi, ulažice, udvorice, čorboloci, pripuzi, čepovi, dupelisci, duperi, gmisci, guzice, guzičari, čmarci, guzolisci, liziguzi, servilci, vazelini, uvlakači. Sve sam šljam koga Agentura predstavlja „ekstremnom vrednošću“, „izuzetnošću“, „posebnošću“. „Elitom“!

 20. Haraclija kaže:

  @ Markoni
  E pa da znas to i nije shit. Placanje poreza je prva i osnovna gradjanska duznost. Sta ti onako mislis odakle u Nemackoj i slicnim zemljama dobri autoputevi i zeljeznice? Solidno opremljene skole i bolnice, perfektno funkcionirajuci drzavni aparat, sudstvo, policija, vojska, vatrogasci, hitna pomoc, socijano zbrinjavanje starih i bolesnih, i da ne nabrajavamo dalje sve ono sto je tamosnji standard. Odacu ti jednu veliku tajnu – sve to dolazi od poreza koji placaju svi bez izuzetka, na svaku zaradu i na svaki promet roba i usluga. Cak i penzioneri ako im penzija predje odredjeni limit postaju poreski obveznici.

 21. Zorica kaže:

  E jeste pokvarei super sto je neko dobio u subotici,evo zna se i ko, tako da price pokrio putinu i sl. nepije vodu ali ok,,,moze na se i ona demagogija penzije i slicno
  jako mi je drago sto je neko dobio a ovi sto likuju to je njihov veliki problem ,,,,ali bas veliki

 22. MrHikk kaže:

  То што је уплаћено у Суботици не значи ништа …може да буде да је чак из БГ-а…не знам колико су морали да вежбају да извуку ,,добитну комбинацију,, …….испред камера…а да га монтажер добро монтира

 23. stormwatch kaže:

  @Markoni

  Istina te boli znam ja, neka i treba da boli. Nema veceg patriotizma od onog da se u jednoj zemlji uredno placaju porezi i obaveze….svaki ostali patriJotizam nije nista drugo nego klerofashisticko, ratnohuskacko, naciolanshovinisticko botovski patriJotizam koji shteti drzavi.

 24. Istina... kaže:

  Agenti Haračlija i Štrumpfvič lupaju gluposti! Samo budale plaćaju „porez“ „državi“ tj. harač cionistima i hazarima. Se*em se na „državu“ i na takav „patriotizam“ koji se, po Agenturi, iskazuje esktremnim materijalizmom, plaćanjem nameta koji ne služe ničemu sem pljački građana. Uostalom, šta je porez!? Odakle on? Zašto? Čemu? Da se oprihoduje svaka imovina i svaka transakcija? Sa kojom svrhom? Šta građanin dobija od toga? Apsolutno ništa! Bezbroj suvislih pitanja na koja nema nijednog suvislog odgovora! A što onda da plaća za NIŠTA? Eto, ja ne plaćam porez, jer od toga nemam apsolutno NIKAKVU korist koliko god me lagali da to nije tako. Da plaćam imao bih samo štetu, a nisam budala pa da radim protiv sebe.

 25. zis kaže:

  MrHikk @ Šta misliš kako među hiljade jabuka kompjuter izdvoji jabuku na osnovu jednog piksela pa nije prva nego druga il treća klasa.Poverovaću da je igra na sreću kada javno izvlače ispred publike i to sami igrači po jedan broj ovako gde je uključena elektronika je samo zamajavanje i pljačkanje naivnih koji veruju da će im se sreća osmehnutiako se ne varam zadnja uplata je oko 15 do 7 . Za sat vremena organizator ima vremena da obeleži kombinaciju koju želi a da se golim okom pred tv kamerama ne primeti ali zato senzori mogu i izbacuju tu kombinaciju kao dobitnu.

OSTAVITE KOMENTAR