Janjić pušten iz pritvora

Kako javlja RTS, tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević saslušao bivšeg pomoćnika ministra životne sredine i prostornog planiranja Nebojšu Janjiću, a sudija za prethodni postupak je doneo odluku da mu se ukine mera policijskog zadržavanja.

 

Oliver Dulić, Nebojša Janić i Zoran Drobnjak osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja prilikom dodele dozvole firmi „Nuba invest“ za postavljanje optičkih kablova na glavnim putevima u Srbiji.

foto: RTS

Skupština Srbije sutra odlučuje o ukidanju imuniteta bivšem ministru Oliveru Duliću.

 

Sednicu republičkog parlamenta sa samo jednom tačkom dnevnog reda – Predlogom odluke o ukidanju imuniteta Duliću, sazvao je predsednik parlamenta Nebojša Stefanović i to na zahtev skupštinskog Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja.

 

Izvor: RTSKOMENTARI

 1. Rakic Ibolja kaže:

  Svasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Anonimni kaže:

  A na osnovu čega da ga zadrže?

 3. Anonimni kaže:

  od kad je SNS na vlasti na slobodu su pusteni bivsi direktor RTS-a Milanovic, bivsi direktor Jugoremedije Deurić, i bivsi direktor Kolubare Tomic (onaj kome bageri rade 25 sati na dan). 

  ovo je sve kvazi prica o nekakvim hapsenjima i aferama jer vlast nema resenja za poskupljenje, nestasicu ulja i secera, niske plate, sve vecu nezaposlenost.

  dok su nas devedesetih zamajavali stranim neprijateljima i ratovima prikrivajuci bedu i nemastinu danas to rade aferama. ovo je „vlada afera“ a ne vlada konkretnih poteza i rezultata.  
    

 4. freelancer kaže:

  :

  A na osnovu čega da ga zadrže?

  U praksi… ako postoje izvesna količina dokaza o učinjenom delu, a osumnjičeni u izjavi istražnom sudiji (po starom) tj. tužiocu (po novom) negira krivicu ili daje nesuvislu izjavu, odredjuje mu se pritvor, koji tužilac može da produži do 30 dana pa i dalje da produžava do okončanja istražnog postupka.

 5. pajo kaže:

  … pa nista… vratice ga…. pustili su ga kuci da zameni pozutele gace….

 6. gabrijela kaže:

  nije to bas tako….to ste culi ili videli negde na tv-u….postoje decidno odredjeni razlozi u zakonu zbog kojih neko moze i treba da bude zadrzan u pritvoru

  negiranje krivice ili „nesuvisla“ izjava nisu razlog za to

  (komentar se odnosio na freelancera)

 7. Ivan kaže:

  Imam osećaj da će se ministar izvući, a njegov pomoćnik, ni kriv ni dužan, naj….ti!

 8. nemanja kaže:

  za bilo koji organizovani kriminal se neizlazi tako brzo iz istrage!!!  a pogotovo ne za ovakvu pljacku budzeta ili ti u prevodu nas gradjana koji ga jedini i punimo!!! 

 9. freelancer kaže:

  Gabrijela…

  Ok, ako baš insistiraš na tačnosti. Policijski pritvor (48 sati max.) i pritvor od 1 – 30 dana (ili više puta po 30 dana – produžava se), reguliše Zakon o krivičnom postupku.

  Ali, komentar sam počeo sa „U praksi….“ Nemaš pojma šta sve MOŽE u praksi. Izmedju ostalog, i ono što sam naveo.

  Pravilo br. 1: Zakon nije jednak za sve i nismo svi pred zakonom jednaki.

  Zakone donosi zakonodavna vlast. Parlament – POLITIČARI. Upravo su zato zakoni i „fleksibilni“, naročito kaznene odredbe u njima ili zakoni (u kompletu), koji se odnose na prisilu i represiju.

  Od sve trojice, ko je nasitnija „riba“? Pa zato su ga i pritvorili. Obrazloženja mogu biti kakva hoćeš: sumnja u bekstvo, uticaj na svedoke, prikrivanje tragova, mogućnost ponavljanja krivičnog dela itd. itd. To je samo tehnička stvar, kako se „tumači“ zakon 🙂

  Neka tužilaštvo odradi svoje pa ćemo videti… Ono što, medjutim, meni lično smeta je, kako su BAŠ krenuli od Dulića? Ok, sklon sam da verujem da je bilo mućki s tim kablovima. Loše je naročito i to što je taj posao poveren STRANOJ firmi, sa stanovišta bezbednosti, ali… Verujem, takodje, da ovo nikako nije „politiki progon“, jer ponavljam, Vladi Republike Srbije je NALOŽENO od strane EU da istraži neke korupcionaške afere. Pre nešto više od dve godine. Onda je zataškano, jer su bili na vlasti, ali sada više ne može. Ali zašto BAŠ od Dulića? 

  Je li on baš tako zabrljao pa će se na njegovom slučaju neki drugi (mnogo veći lopovi iz DS-a) prikriti? Je li zato što je iz VOJVODINE? A zašto ne npr. neko iz Ministarstva za Kosovo. Pa godišnje se tamo ugura više para nego što Vojvodina (cela) može da zaradi za godinu dana. Pa ako su sve ćate i „lokalne samouprave“ dislocirane u Srbiju, za šta idu pare? PatriJotama? Policiji i operativcima BIA na Kosovu? ili za organizovani kriminal? Pa onda Kolubara… RTB u Boru, EPS, JAT… auuuu, ne znaš čega prvo da se dohvatiš. Smrad sa svih strana.

  Možda moje pitanje i nije na mestu, ali ćete se setiti ovoga za par meseci, kada opet ukinu vize i kada opet budemo na crnoj listi Šengena. Ko će biti najveći gubitnik? Mi, Vojvodjani. Zbog ciganije „s južne pruge“…

 10. amacak kaže:

  nemanja:

  za bilo koji organizovani kriminal se neizlazi tako brzo iz istrage!!!  a pogotovo ne za ovakvu pljacku budzeta ili ti u prevodu nas gradjana koji ga jedini i punimo!!! 

  kakva pljačka budžeta? ovi slovenci su sami investirali 20 miliona evra u optički kabel koji predstavlja konkurenciju dragom domaćem, do sada, monopolisti telekomu. te pare su otišle dobrim delom domaćim izvođačima, taksa od strane puteva srbije je naplaćena, pored ovih kablova može da se postavi još 20 od bilo koga zainteresovanog kao što već jesu uradili telekom i telenor, ne radi se ni o kakvoj fantom firmi nego o dobro pozbatom regionalnom operateru koji je osnovao ćerku firmu u srbiji po zakonu …

  policija ako nema ništa drugo, recimo u vezi navodno precenjenog sajta gde su stvarno trošene poreske pare ili nepravilnosti u vezi poslovanja DG computers sa državnim organima nema ništa i radi po političkom nalogu.

 11. amacak kaže:

  freelancer:


  Od sve trojice, ko je nasitnija „riba“? Pa zato su ga i pritvorili. 

   Ok, sklon sam da verujem da je bilo mućki s tim kablovima. Loše je naročito i to što je taj posao poveren STRANOJ firmi, sa stanovišta bezbednosti, ali… 
  … 

  najkrupnija riba je dulić i vlast bi ga najradije javno razapela na krst i ostavila da umire tri dana usred knez mihajlove da bi zadobila koji politički tako da ova poenta ne stoji. da se razumemo ne stoji u ovom slučaju, za sve ostalo izgleda da stoji još kako.

  što se tiče strane firme i bezbednosti kablove je postavljao nešto kasnije  i telenor (strana firma) i telekom (biće strana firma čim nađu kupca). jel postoji zakonsko ograničenje da stranci ne smeju da postavljaju kablove u srbiji?

 12. freelancer kaže:

  @amacak…  😀

  Ovo što ću napisati možda spada u domen „čiste filozofije“  😀 , ali…

  U pravu si. Ne postoje zakonska ograničenja da se strancima da sve. Bukvalno SVE. Uključujući i prodaju zemljišta. Zanimljivo pitanje bi bilo, a ZAŠTO su doneti takvi zakoni? Jedan od odgovora, ali samo JEDAN OD odgovora bi mogao biti i ovakav: „Ok, uvešćemo vam demokratiju, a vi ćete nam omogućiti da radimo to i to i da kupimo to i to, po našim uslovima.“ I…? Rezultat: komplet država na kolenima sa spuštenim gaćama.

  Naravno, sasvim je moguće da GRDNO grešim. To je ipak samo jedno vidjenje stvari.

  Zemlje od INTEGRITETA, razmišljaju o svojim STRATEŠKIM potencijalima. Energetski sektor, saobraćajna infrastruktura, sistem veza odnosno telekomunikacije i poljoprivreda. Da li su vlasnici Deutsche Telekoma stranci? Ko je vlasnik Telenora u Norveškoj? British telekom? Francuski? Ok. I tamo postoji državno-privatni svojinski odnos, ali su privatni vlasnici NJIHOVI. Nema stranaca! Pa da si najbogatiji i najmoćniji čovek sveta, znaš kada bi ti Nemci prodali 50% (ili ceo) njihov Telekom? Nikad. A možda ni onda. Znaš kada bi ti Englezi dozvolili da kopaš i postavljaš nekakve kablove. NIKAD! Mož da kopaš, da zatrpaš i mrš kući. A da TI KONTROLIŠEŠ saobraćaj u telekomunikaciji!!!! Ni za 1000 godina!

  E, a kod nas može. NIS je osnovan pod imenom NAFTAGAS. Do 1974. je sedište firme bilo u Kikindi. Srbija (centralna) nije imala VEZE s njom. Država SFRJ nije uložila ni kintu u to. Onda su centralu premestili u Novi Sad. Fiziči, ona je i danas tamo, ali su vlasnici STRANCI. Alo! 

  Lazarević i Hamović rade kao posrednici u trgovini el. energijom. Za sebe i one koji će jednom kupiti EPS. I vazda cena kWh ide gore. Kada bi se eliminisali svi ti „posrednici“ i jednostavno ukinula pljačka i korupcija (Kolubara), cena kWh ne da bi mogla ostati ista, već bi išla i na dole. 

  Strateške, fundamentalne, osnovne stvari se NE PRODAJU niti se daju na upravljanje strancima! 

  No, mi smo suviše mala i jadna zemlja. Svako iole normalan, a naročito ako uz to poznaje istoriju u relativno skromnom obimu, ZNA kako se završavaju velike ekonomske krize i potresi. Takvih je bilo mnoogo. U XX veku, dve najveće krize su se završile, znamo kako. I to će se desiti ponovo. Pre ili kasnije. Alo! Otvorite oči i umijte se!

  Globalizacija? Ok. Kada dodje i prodje taj cirkus, a proći će, šta će našoj državi OSTATI? Pustoš! Industrija uništena. Poljoprivreda zagadjena. Energetika i saobraćaj devastirani. I…?

  A to… Razapinjanje na krst. Pa vidi… KOD NAS, svi do jednog, od najsitnijeg do najkrupnijeg, politikom se bavi prvo (i jedino) za SEBE, svoj interes, svoju egzistenciju, džep, privilegije, moć, a tek ONDA za ostale. To je takva „igranka“. E, pa ako hoćeš da igraš taj „ruski rulet“, onda treba da znaš da će jednom metak možda opaliti i… nema te više.

   

 13. amacak kaže:

  freelancer:

  @amacak…  :-D

   

  Ovo što ću napisati možda spada u domen „čiste filozofije“  :-D , ali…

   

  A to… Razapinjanje na krst. Pa vidi… KOD NAS, svi do jednog, od najsitnijeg do najkrupnijeg, politikom se bavi prvo (i jedino) za SEBE, svoj interes, svoju egzistenciju, džep, privilegije, moć, a tek ONDA za ostale. To je takva „igranka“. E, pa ako hoćeš da igraš taj „ruski rulet“, onda treba da znaš da će jednom metak možda opaliti i… nema te više.

   

   

  freelancer, vidi, za ovu tvoju filozofiju pravo mesto je blog. odeš lepo na wordpress.org, napraviš blog i filozofiraš o 3 svetskom ratu koliko hoćeš. ili se dogovoriš sa lanskim i đomlom da ti daju jedan ćošak ovde gde već ima publike. kad to uradiš odgovoriću ti na tvoje viđenje trenutne svetske situacije koje, uzgred, nije ni originalno ni novo.

  kakve bre veze imaju dulić i janjić sa ratom, globalizacijom i tužnom pričom o strancima u srpskim telekomunikacijama? jel zabranjeno ili nije da stranci postavljaju optičke kablove bez monopola? ako nije, otpada da je dulić dao stranim špijunima da kopaju po srbiji i ne treba zato da ide u zatvor. simple as that.

  a ovo zadnje je biser svoje vrste. ispada da samo samoubice treba da se bave politikom u srbiji jer ako ga sledeća garnitura sklepta zato što vozi strana kola (to nemci sigurno ne rade) sam je to trežio. pravi način da se privuku kvalitetni ljudi u politiku, nema šta.

 14. freelancer kaže:

  😆 😆 😆

  Eh, amacak… Nasmejao si me. Razumeo sam te kao dobronamernog. Kao i što svoje komentare pišem iz krajnje dobrih namera.

  Priča o globalizaciji i „rešenju krize“ je samo imala funkciju u kontekstu. Dakle postoje stvari koje treba da se urade (u skladu sa nekim svetskim kretanjima), a postoje stvari koje ne. Donja granica. Crta ispod koje se ne ide. Ima li moja država tu „donju crtu“?

  kakve bre veze imaju dulić i janjić sa ratom, globalizacijom i tužnom pričom o strancima u srpskim telekomunikacijama? jel zabranjeno ili nije da stranci postavljaju optičke kablove bez monopola? ako nije, otpada da je dulić dao stranim špijunima da kopaju po srbiji i ne treba zato da ide u zatvor. simple as that.

  Imaju. Kao predstavnici izvršne vlasti, sprovode zakone donete u parlamentu. KAKVI su ti zakoni, e to je poenta. Ko ih je usvojio takve i ZAŠTO? Pouzdano znam da naši političari vole da prepisuju zakone nekih uredjenih zemalja (EU), ali ih malo „prilagode našim uslovima“. TREBA zakonom biti zabranjeno strancima da su vlasnici ili da upravljaju onim što jednu državu čini državom (ne politički). Nema tu nikakvog monopola. 50% Telekoma će svakako ostati u vlasništvu države. Prema tome, u tolikoj srazmeri treba da bude i vlasnik infrastrukture. Sasvim je ok Telenor, VIP, SBB i ostali operateri vezani za optiku. Ali kao korisnici. NE vlasnici. Vlasništvo infrastrukture treba da je domaće.

  Zamisli ovo. Dovedem „stranog investitora“ (mog komšiju) da „investira“ u moj stan. Pa jedan investira u kupatilo, drugi u kuhinju i tako dalje. Prodjem jeftino. Naizgled. Sve super i lepo. A onda „investitor“ kaže: čekaj malo, jeftino si prošao, ali nije to sve. Pa jedan kaže: „u klonju ideš po mom rasporedu. Tuširaš se kad ti ja kažem“. Drugi nastavi: „kuvaćeš kad ti ja kažem. Kis’o kupus, sarma, pečenje paprike za ajvar i tako to, ne dolazi u obzir“. Čekaj malo, ali ja sam u MOM stanu. Ili nisam…

   a ovo zadnje je biser svoje vrste. ispada da samo samoubice treba da se bave politikom u srbiji jer ako ga sledeća garnitura sklepta zato što vozi strana kola (to nemci sigurno ne rade) sam je to trežio. pravi način da se privuku kvalitetni ljudi u politiku, nema šta.

   

  U Srbiji NE postoji političar na funkciji, koji ne krade i ne gleda da iskoristi položaj za SEBE maksimalno. Tačka. Ni jedan od njih nije jedinka, individualac, već deo sistema, mašinerije. A „ruski rulet“ je metafora. U toj opštoj otimačini (SISTEMSKOJ) nekog i uhvate. E to je taj „metak“.

  I dalje mislim da si dobronameran.

   

 15. Nucky Thompson kaže:

  freelancer:

  Evo pronadjoh legendarne i neprevazidjene Marxove teze o Fojerbahu: freelancer, razumes da vodis rat protiv vetrenjaca,mediokriteta, ponekih malogradjana ali shatam..i ja se ponekad upecam!!! prebaci se na forume B92 tamo su malo,hmm..blize naseg mentalnog kalibra ali evo ti za laku noc:

  9. Najviše do čega dolazi „kontemplativni materijalizam“, tj. materijalizam koji čulnost ne poima kao praktičnu delatnost, jeste opažanje pojedinačnih individua i građanskog društva.(mislimmm da ti citiram doticnog??!!)
  10. Stanovište starog materijalizma je građansko društvo, stanovište novog je ljudsko društvo ili društveno čovečanstvo. (JASNO!)
  11. Filozofi su samo različito tumačili svet a stvarje u tome da se on izmeni.(KLASIKA)!

  Odoh se smarati novim skinutim serijama,filmovima…a ti ostaj dosledan..Pozzz!

   

 16. Gomboc kaže:

  Nucky Thompson:

  freelancer:

   

  Evo pronadjoh legendarne i neprevazidjene Marxove teze o Fojerbahu: freelancer, razumes da vodis rat protiv vetrenjaca,mediokriteta, ponekih malogradjana ali shatam..i ja se ponekad upecam!!! prebaci se na forume B92 tamo su malo,hmm..blize naseg mentalnog kalibra ali evo ti za laku noc:

   

  9. Najviše do čega dolazi „kontemplativni materijalizam“, tj. materijalizam koji čulnost ne poima kao praktičnu delatnost, jeste opažanje pojedinačnih individua i građanskog društva.(mislimmm da ti citiram doticnog??!!)

   

  10. Stanovište starog materijalizma je građansko društvo, stanovište novog je ljudsko društvo ili društveno čovečanstvo. (JASNO!)

  11. Filozofi su samo različito tumačili svet a stvarje u tome da se on izmeni.(KLASIKA)!

  Odoh se smarati novim skinutim serijama,filmovima…a ti ostaj dosledan..Pozzz!

   

   

  Idi već s milim bogom sa tim tezama o Fojerbahu! Znaš li ti uopšte nešto drugo osim tih budalaština? Malo malo, pa ih poturiš u komentarima…

 17. Nucky Thompson kaže:

  Pa vidi, obzirom da si verovatno „ograniceno“ obrazovan citiram te:“Idi sa milim bogom“,hmm, osim Marxa  i recimo:  Kopernika,Hegela, Spinoze,Fromma i da ne nabrajam dalje,posto naprosto u tvojim komentarima nema sustine, i naravno ….Richarda Dockinsa koji su odavno rekli svoje,tj… da svaka budala stremi reci o onome sto mu je bog ili neznjanje reklo ili mu se ukazalo…zato te lepo molim, malo vise znanja i citanja – a manje nesuvislog! kucanja po tastaturi!

 18. Mikuška kaže:

  Nucky Thompson:

  … da si verovatno „ograniceno“ obrazovan…

  Biće da je Gomboc u pravu… budalaština, nego šta!

  Kao drugo, derane, kako TI nekome možeš spočitavati da je nepismen kada ovde demonstriraš elementarnu pismenost!

  Čitaš li katkada ono što napišeš?!

 19. Nucky Thompson kaže:

  Mikuška:

  Nucky Thompson:

  … da si verovatno „ograniceno“ obrazovan…

   

  Biće da je Gomboc u pravu… budalaština, nego šta!

   

  Kao drugo, derane, kako TI nekome možeš spočitavati da je nepismen kada ovde demonstriraš elementarnu pismenost!

   

  Čitaš li katkada ono što napišeš?!

  Ovde napišite odgovor…Derane, razlika izmedju elementarne nepismenosti koje ti i tvoj drug nedvojbeno posedujete i funkcionalne nepismenosti je beskonacno velika…tako da ovim zavrsavam prepisku sa elementarcima! Svemir gluposti je prevelik!

  Knjigu u ruke prvo, skolu zavrsi!!!…pa onda, lepo lagano kucaj i ponekad lupaj po tastaturi!

 20. amacak kaže:

  a jeste, za komentare ovde je potreban doktorat. i obavezno kontepliranje o tezama o fojerbahu svaki treći post.

 21. Nucky Thompson kaže:

  amacak:

  a jeste, za komentare ovde je potreban doktorat. i obavezno kontepliranje o tezama o fojerbahu svaki treći post.

  Pa za tebe cu samo pomenuti aferu Drajfus!!!…ajd sada na ucenje,citanje…pa ce ti sve biti mozda jasnije…uporedi! Ali ako ne znas o kome se radi pisi, pomocemo ti….

 22. amacak kaže:

  mi ovde komentarišemo vesti i članke na lokalne teme i poneku širu. neobavezno. bez posledica. svako ko ume da uključi kompjuter i ima pravo da izrazi svoje mišljenje. zašto? pa zato što su vlasnici sajta tako odlučili.

  ako ne želiš da se mešaš sa „mediokritetima“ i „malograđanima“ ti lepo napravi svoj sajt, privuci ljude pa moderiši komentare i izbacuj sve ispod tvog visokog nivoa. i ostavi taj nadmeni ton za one koji su spremni da ga trpe.

 23. Nucky Thompson kaže:

  amacak:

  mi ovde komentarišemo vesti i članke na lokalne teme i poneku širu. neobavezno. bez posledica. svako ko ume da uključi kompjuter i ima pravo da izrazi svoje mišljenje. zašto? pa zato što su vlasnici sajta tako odlučili.

  ako ne želiš da se mešaš sa „mediokritetima“ i „malograđanima“ ti lepo napravi svoj sajt, privuci ljude pa moderiši komentare i izbacuj sve ispod tvog visokog nivoa. i ostavi taj nadmeni ton za one koji su spremni da ga trpe.

  Ne, naprotiv, ja zelim da te uputim na pravi put,put koji vodi do spoznanja samoga sebe…i izvini ako sam te uvredio ili povredio…kajem se…ali verujem u tebe! 😆

 24. Nucky Thompson kaže:

  Nucky Thompson:

  amacak:

  mi ovde komentarišemo vesti i članke na lokalne teme i poneku širu. neobavezno. bez posledica. svako ko ume da uključi kompjuter i ima pravo da izrazi svoje mišljenje. zašto? pa zato što su vlasnici sajta tako odlučili.

  ako ne želiš da se mešaš sa „mediokritetima“ i „malograđanima“ ti lepo napravi svoj sajt, privuci ljude pa moderiši komentare i izbacuj sve ispod tvog visokog nivoa. i ostavi taj nadmeni ton za one koji su spremni da ga trpe.

   

  Ovde napišite odgovor…Ne, naprotiv, ja zelim da te uputim na pravi put,put koji vodi do spoznanja samoga sebe…i izvini ako sam te uvredio ili povredio…kajem se…ali verujem u tebe! :lol:

  Procitaj aferu Alfreda Drajfusa! …dobices 6-ticu…od mene…ako si na nekome fakultetu…pozz!!!!

 25. freelancer kaže:

  Alo ljudi! Povucite malo ručnu. Ovde smo, kako je lepo obkasnio amacak, da iznesemo svoje MIŠLJENJE o lokalnim temama (a i šire). Način, stil, paralele, metafore, aluzije i blablabla, to je individualna stvar. Tačno je da nam je stvarnost usr**a, ali da su se neki latili knjige na vreme možda i ne bi bila manje usr**a, ali bi bar imali du*e papira. A L I:

  „desi se svakom

  kasnije il’ pre,

  da nema više čime

  da se ubriše…“

 26. amacak kaže:

  Nucky Thompson:

  Ne, naprotiv, ja zelim da te uputim na pravi put,put koji vodi do spoznanja samoga sebe…i izvini ako sam te uvredio ili povredio…kajem se…ali verujem u tebe! :lol:

  teško da me uvredi neko na internet neformalnoj diskusiji. malo oštriji odgovor je možda rezultat previše boravka na b92 forumu gde je u zadnje vreme opšta tuča.

  fakultet je davno iza mene, polako se već spremam na put. ne znam otkud utisak da sam student.

  over and out.

   

 27. freelancer kaže:

  Evo, četiri ujutro. proradio internet, proradili bankomati, proradili terminali za plaćanje u radnjama. U pola dva sam sipao gorivo na jednoj pumpi. Da platim karticom… Ne može. Alo! Imam para. Kod vas nešto ne valja. Ne može. SVE ostavim. Auto, dokumenta, samo platnu karticu ponesem. Taxijem. Do prvog bankomata. Ne radi. Ni drugi ne radi. Ni JEDAN NE RADI! Dupla nevolja. Nisam platio gorivo, Nemam para za taxi. Ajd ovo drugo, poznaje me čovek. Odem kući, internet NE RADI. U tri, proradi internet. Brže bolje do bankomata: RADI! Aj na pumpu po auto i ostala dokumenta. Koja blamaža.

  Od besa i muke, pala mi na pamet suluda pomisao: e sad ovi Dulićevi hoće da pokažu o čemu se radi. Hoćete da nam hapsite Dulića? Aj malo da vam sj****o optiku. 

  Znam da nisam u pravu. Ali svašta čoveku pada na pamet u nevolji. A i Dulić… Sasvim čist nije, ali nije BAŠ toliko ni zglajzno. Džabe. Neko mora na kraju da plati račun u kafani.

OSTAVITE KOMENTAR