Još jedan remi fudbalera Spartaka /VIDEO/

Na gostovanju u Šapcu, subotički superligaš došao je do boda posle šestog nerešenog rezultata ove sezone. Meč je završen bez golova. Nakon ove utakmice, Spartak i dalje zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

Na konferenciji za novinare šef struke ekipe Spartaka, Predrag Rogan je istakao da je za Spartak svaki bod zlata vredan posebno u ovom meču sa Mačvom koja je tokom prvog dela igre na njih vršila veliki pritisak.

“U samoj najavi utakmice smo rekli da znamo šta nas očekuje u Šapcu, obzirom da mi je dobro poznat ambijent i vruć teren ovde, očekivali smo ovakvu utakmicu. Za nas je svaki bod zlata vredan, pa i ovaj današnji koji smo uzeli u Šapcu, pogotovo posle onakvog prvog poluvremena gde moji momci nisu adekvatno odgovorili na onako agresivnu i čvrstu igru Mačve, bez obzira što smo imali taj zicer Šimure, gde smo možda mogli da sasvim neočekivano utakmicu uvedemo u neki drugi tok. Drugo poluvreme posle isključenja Ristivojevića maksimalno smo kontrolisali utakmicu, nismo iskoristili tri šanse dve Đenića i Nijanga, međutim smatram da je rezultat sasvim realan. Mačvi želim sve najbolje u nastavku prvenstva, mi se spremamo za još jedan paklen raspored nakon pauze i nadamo se da ćemo nakon još pet utakmica iz ove uslovno rečeno neke krize i da klub dovedemo u gornji deo tabele”, rekao je Rogan.

Mačva – Spartak 0:0KOMENTARI

  1. Pepinyo kaže:

    Vratite Veselinovica dok je veme jer ispadamo sto posto !!! Ovaj trener nema veze sa vezom !!!

  2. Bunja kaže:

    Bravo niste primili gol sa igračem više!!! Napredak!!!

OSTAVITE KOMENTAR