Kao nekad

Prizor koji davno nije viđen na lokalnim terenima a nekada je bio uobičajen kada su se fudbalske bitke vojevale u svim rangovima i svaka liga imala svoj derbi. Samo, ovaj put nisu razlog prepune tribine stadiona već previsoke cene ulaznica. Domaći Spartak je na Somborskoj kapiji dočekao slavno ime Bajern pa je zacenio karte kao da je to ONAJ Bajern i kao da je to ONAJ Levandovski a ne ženska sekcija minhenskog kluba. Cena od 1000 din za tribinu i 600 din za stajanje je pravdana evropskim nivoom takmičenja što je gotovo uvredljivo za domaće ljubitelje fudbala. Ipak, zbog ovog prizora kibicera preko ograde vredelo je doći na Bačku.

foto: facebook

foto: facebook

foto: facebook

foto: facebookKOMENTARI

 1. glibavi kaže:

  u potpunosti se slažem sa autorom … iako za utakmicu nisam bio zainteresovan iznenadile su me cene ulaznica!

 2. Vuk kaže:

  Vidite istina je ova njihov komentar je bio kada sam pitao za cenu gosp sa majcom Spartaka mi rece: pa sta hocete to je Bajern i Minhena???Sram vas bilo lopovi jedni ni dzaba vas vise ne dokazim gledati a posebna prica je otimanje FK Backe bez skupatine i laziranje pecata!Taj sudski proces je u toku a akteri su poznati kriminalci grada i taj sud koci stranka na vlasti jer podrzava kriminal..

 3. djordje kaže:

  Ali su tribine bile pune. Kako i treba. Dakle pssssst.

 4. Subot'čan kaže:

  Tribine (množina)? Bili su samo oni kojima su podeljene karte i fudbaleri omladinci. Platili su njih troje.

 5. Hrvoje Macanović kaže:

  Svuda je normalno da se plati ulaznica. Za bazen, bioskop, koncert ili utakmicu… Ako pojedinci nisu obavešteni odavno smo iz socijalizma prešli u kapitalizam.
  Da li je cena karta za utakmicu bila (pre)visoka ili prihvatljiva sasvim je nebitno. Ko voli i ko ima taj će platiti. A utakmica se besplatno mogla gledati i na TV…
  UEFA zahteva da se prodaju ulaznice. Zvezda ulaznice za Ligu šampiona prodaje po ceni od 7.500 do 18.000 dinara…

 6. Aleksa kaže:

  Nekada, u ono staro dobro vreme, kada su cene ulaznica bile simbolicne, krovovi kuca sa istocne strane igralista su bili puni gledelaca. Kako narod kaze – ako je besplatno i sirce je slatko.

OSTAVITE KOMENTAR