Karambol ispred dispanzera

Zatvorena je ulica Đure Đakovića od IDEA-e pa do kraja puta gde se nalazi dečji dispanzer. Razlog je žestok sudar automobila koji se desio ispred Ekonomske škole. Dva vozila su se sudarila i odbila na parkirane aute te tako potpuno blokirala ulicu. Očevici kažu da ima povređenih. Raščišćavanje ulice je u toku.



KOMENTARI

 1. avet kaže:

  Ko ce sada da plati stetu jadnim neduznim parkiranim automobilima??
  Da li Parking preduzece?

 2. freestyle kaže:

  hm… pasat bez tablica i napred i nazad?!?!?

  nije mi jasno kako može na toj relaciji ići tako brzo da se ovako „razbacaju“ vozila…

  em su pešački prelazi na svakih 20m, em je to zona škole

 3. Megatron kaže:

  BRUTALNO !!!

 4. Mister No kaže:

  @ freestyle
  Uzeo si mi pitanje sa tastature. 🙂

 5. Mister No kaže:

  Ajde ! Ne verujem u ovo, radi se o nameštaljci ili skrivenoj kameri. 🙂 Bogu hvala pa nisu česte nesreće na ovoj deonici, s obzirom na stil vožnje pojedinaca.

 6. Svetac kaže:

  Minimum kazna,po osnovu ugrozavanja j

 7. crni kaže:

  pasat ima tablicu gos.freestyle , i nemojte bez veze komentarisati i davati lažne informacije !

 8. Svetac kaže:

  Minimum kazna,po osnovu ugrozavanja javne bezbednosti,a posle prekoracenje brzine itd

 9. D. kaže:

  U ovakvim udesima se skidaju tablice.

 10. Anonimni kaže:

  suboticani najgori vozaci

 11. Pajo kaže:

  E sada napravise invalide od radnika koji su bili u Crvenom vozilu !Eto sad dva radnika manje koji mogu da rade!I ovako je veliki broj invalida bolesnih u tom preduzecu!

 12. (ba)laban kaže:

  Somina neka dođoška u ovom karavanu… navikao da divlja od rođenja po bosanskim vukojebinama. Važno je da je ovde dobrodošao i da može da se ponaša kako mu se prohte. Mamicu li mu dođošku… i njemu i malom kurjaku.

 13. radijalac kaže:

  ono sto je poznato jeste da je passat bio neregistrovan, vozac pod dejstvom alkohola, da se kretao neprilagodjenom brzinom u zoni skole, i da je suspendovani policajac

 14. Pravdoljub kaže:

  Žalosno je videti ovako nešto. Još je žalosnije videti što neko pomenu u zoni škole. Slučaj od nedavno koji nemogu prećutati desio se u jednom od prigradskih naselja. Direktorica lokalne škole je brzinom od oko osamdeset kilometara na čas proletela pored crkve u naselju i na oko stotinak metara dalje pri istoj brzini proletela pored znaka „Zona škole“ na svega par destina metar dalje je ukrštanje sa putem sa pravom prvenstva prolaza, ista je tek tu usporila pogledala levo-desno i nastavila punim gasom ka svom radnom mestu usput ignorišući i usporivače saobraćaja i pešačke prelaze. Ona je žena pripadnika MUP-a, međutim neka se ne zavarava time jer saobraćajci u zadnje vreme nemilosrdno kažnjavaju čak i svoje kolege. Saobraćajci su neophodni , takođe treba da budu rigorozniji i da se niko ne buni kada je kažnjen zbog nevezivanja pojasa ili ne uključenih svetala. To su propisi koji se moraju poštovati i samo njihovim poštivanjem možemo tražiti da i gornja lestvica hijerarhije bude u istom rangu poput nas običnih smrtnika. Gospodin Sekulić je kao načenik policijske uprave uveo dosta reda za koje se i zna i nezna zato mu skidam kapu i apelujem da vrati mandatne kazne u ruke policajcima iz poretka jer tako će i oni moći doprineti većoj bezbednosti u saobraćaju. Neosvetljeni biciklisti,kamiondžije i vozači autobusa sa telefonom na uvetu neretko voze jednom rukom, traktoristi koji prevoze stajnjak pretovaranjem svojih prikolica rasipaju stajnjak po putu, po povratku sa njiva iznose blato. Sve ovo se mora sankcioniasti bez pogovora jer danas gledamo sve na monitoru sutra može da se desi nekome od nas ili nama bližnjih.

 15. SISTEM TE LAZE, NEVERUJ STA TI KAZE kaže:

  @Pravdoljub
  Toliko o tvom idolu i redu koji je uveo
  https://www.subotica.com/pistaljka/da-li-ce-nepropisno-parkirana-policija-biti-kaznjena-id6651.html
  sa sve slikom i registracijom!!!

 16. Pravdoljub kaže:

  @SISTEM TE LAZE, NEVERUJ STA TI KAZE-Hvala dao sam Vam lajk, uspešno su koliko sam čuo procesuirani..

 17. moonshiner kaže:

  ba ( laban) ..je pod zastitom administratora sajta !! Sramota za jedan list poput ovog da stiti siritelje mrznje prema drugima!Procitani ste . Selektivno stvarate utisak o ljudima koje nazivate dodjosima … Sad sam 100-procentno ubedjen da vas hrvati finansiraju ..Objavite ako uopste smete!!

 18. Lazarus1Long kaže:

  Gledam sliku, pa čitam komenatre i opet gledam sliku. Moje skromno mišljenje je da su verovatno krivi oboijca, taj bez tablica spada u gurpu bahatih građana, a crveni u grupu bahatih vozača službenih kola. Po koji put skrećem pažnju kako se divlja po gradu, divljaju već svi, a to zato što policija ne obavlja svoj posao kako treba.

  Već iz daljine vrše selekciju koga će zaustaviti na osnovu godišta, pola, broja putnika. Takođe prilikom zaustavljanja u zavisnosti od toga ko je u pitanju, odnosno koga su zatusavili, a ako nije neko od koga zaziru onda vrše selekciju opet na osnovu godišta, pola, broja putnika pa čak i određenih nalepnica kako će se ponašati… Epilog svega ova vest i slike u prilogu.

 19. stormwatch kaže:

  Elem, da se ne uplase dezhurni botovi, probisveti i slicni soj koji se ovde skupljau. Storm se nije vratio medj’ vas pa mozhte ovu porukui procitati sa olaksanjem, ali kad vidim ovakav incident vecih razmera na ulicama Subotice jednostavno moram da prokomentarishem istinu koja znam da boli…e, ali mora :-)…pitam se koja su to divlja Passat plemena zauzela Suboticu? Jel to ta napredizacija Subotice o kojoj nam je grupica probisveta koja se ovde uvek javlja da objasni neke stvari iz svojih bot fotelja? Ako je ovakva zivotinjska voznja i karambol u ulici gde je i 30km/h previse u guzvi vasa nova napredna realnost onda cool

  @Lazarus1Long

  Ajde molim te objasni barem to tvoje lupetanje? Ti mislis da su obojica krivi…JEBOTEEEEEEEE COVECE, pa vi ste u totalnom kurcu sa realnoscu tamo. Jes ti nekad vozio kola? Ovaj sa passatom velikom brzinom BEZ TABLICA pici kroz tu usku ulicu i molim te nalece na vozilo jer je presao u drugu traku…znaci USAO je u trajektoriju drugog vozila…e sad, ako to tebi nije jasno i ako je krivac ovaj u crvenom autu, onda tamo kod vas je stvarno nesto extra pojebano…kao i sto jeste.

 20. Puli kaže:

  Storm
  Igom sucaja Bot je ucestvovao u ovom karambolu!Bar suvozac jenog vozila!

OSTAVITE KOMENTAR